Victus laptopun sürücüleri HP'nin sitesinde yok

MaxmeTC

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu laptopun sürücülerini HP'nin sitesinden bulamadım. Bilgileri güncelleyip tekrar girin diyor her şeyi doğru girdiğim halde.

Sadece Windows Update yapsam yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Bu laptopun sürücülerini HP'nin sitesinden bulamadım. Bilgileri güncelleyip tekrar girin diyor her şeyi doğru girdiğim halde.

Sadece Windows Update yapsam yeterli olur mu?
Destek sayfasında senin cihazını arattığımda şu sayfaya ulaştım: Victus by HP 15,6 inç Dizüstü Oyun Bilgisayarı 15-fb0000 (598U8AV) | HP® Müşteri Desteği
Sen de öncelikle şu sayfaya gidebilir: https://support.hp.com/tr-tr ardından da attığın linkte başlıkta en son yazan ürün kodunu aratarak tekrar arama yapabilirsin. HP'nin sitesi gerçekten karmakarışık.
Bu arada sürücü güncellemeleri için hiçbir zaman windows update'e güvenmiyorum. Kendim el ile tek tek yapıyorum.

"HP laptop sürücüleri hâlâ güncellenmedi. Bende de Omen laptop var oradan biliyorum geliştirildiğini söylediler inanırsan." demiştim ancak senin bilgisayarın için Windows 11 21H2 ve 22H2 versiyonları için sürücü desteği varmış.

Ürününüzle ilgili sürücülerin listesini alamadık. Diyor hocam

Direk windows update ile yapsam olur mu? Sürücüleri eksiksiz en son sürüm kurar mı

Yardım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı