Arkasında poşette kablolar var. Elimle çıkarmayı tercih etmek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü çok net değil ancak görebildiğim kadarıyla vida değil, alyans ile çıkarılabilecek bir parça.
Bir alet varmısır hocam anlamadım tam.Görüntü çok net değil ancak görebildiğim kadarıyla vida değil, alyans ile çıkarılabilecek bir parça.
Google üzerinde alyans anahtarı kelimesini aratın az çok anlarsınız, resim net olmadığı için %100 odur diyemiyorum siz görerek daha iyi karar verirsiniz.Bir alet varmısır hocam anlamadım tam.
Kasanın arka yüzünü açıp kablolara erişebilirsin. Alakasız bir sütun vidaya bakıyorsun. Kasayla anakart arasına boşluk yaratan bir şey o. Onu sökünce bir yere kapı açılmayacak.
Arka kapağı açayım dedim kullanım kılavuzunda sadece resimler var ama çivi ile yazmışlar gibş tam anlamayadım. Video varmı.Anakart guide vidasına hiçbir firma poşet bağlamaz. Arka kapağı açın ve oradan alın ne lazımsa. O sarı vida dediğiniz şey anakartı üzerine oturttuğunuzda vida taktığınız yer. Sütun vida o.
O sarı şeyleri kargaburun ile söküp hangi tip anakart kullanıyorsanız ona göre yerleştiriyorsunuz. Onun için de attığınız görselin hemen sağ kenarında yazıyor nerelere takmanız gerektiği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.