Video çekme programı tavsiyesi

Gwynbleidd11

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Action adlı programı kullanıyordum. Silmiştim ve tekrar yükledim. AVİ video çekilmiyor hata veriyor. MP4 ise video çekerken videoyu kaydettiğim halde kaydetmiyor. Nasıl çözerim? Yada başka hangi programı kullanabilirim? Ve edit programı da önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bandicam ve Camtasia Studio 8 kullanabilirsiniz. Bandicam'de videoda ''Bandicam.com'' yazısını istemezseniz Youtube'da oldukça yararlı videolar var.

Bandicam çok kastırıyordu.

Camtasia Studio 8 kullanabilirsiniz

Camtasia ile oyun çekemiyom. Oyunu oynarken normal fakat kaydedip izlediğimde simsiyah bir ekran. Neden böle oluyor?

Bazı video kayıt yazılımları tam ekranda video kaydedemeyebilir. Bunun için 2 çözüm var;
1- Oyunu pencere modunda oynamak
2- Tam ekranda video kayıt özelliği olan bir program kullanmak. (OBS, Action vb.)

Bazı video kayıt yazılımları tam ekranda video kaydedemeyebilir. Bunun için 2 çözüm var;
1- Oyunu pencere modunda oynamak
2- Tam ekranda video kayıt özelliği olan bir program kullanmak. (OBS, Action vb.)

Pencere modunda çalıştırcaktım fakat kasar diye çalıştırmadım. Actiondaki sorunu ise yukarı yazdım onun dışında OBS nasıl bir program, kastırırmı?

Ben kullanıyorum. Full HD video alıyorum ve hiç kastığını görmedim. Bu sistemle düşün bide. :LOL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı