Video çekmek için SATA SSD kullanılır mı?

Başardıkabi

Decapat
Daha fazla  
Bu aralar YouTube'a sardım. Video falan çekiyorum. Oynadığım oyunların birkaç şey yapıp atıyorum YT'ye ancak tabii bir metine göre olmadığı için videolar bazen 5 saati bulabiliyor. Tabii buna 512 GB M.2 SSD yetmiyor 2 TB'lık M.2 alırsam 2. bir M.2 portum olmadığı için sıfırlamak zorunda kalacağım ve sürücü kurmayı falan bilmiyorum. Eski bilgisayarımda sıfırladıktan sonra PC çöp olmuştu. Aynısı olmaması için sıfırlamak istemiyorum ondan dolayı SATA SSD almayı düşündüm. Ancak eskiden bir yerde görmüştüm HDD ve SATA SSD takılınca M.2 SSD hızı gidiyormuş PC yavaşlıyormuş. Ondan emin olamadım sormak istedim.

Sıfırlamaktan çekinmeyin, bence sürücü kurmak oldukça basit bir şey. İnternette konuyla ilgili bir sürü rehber var. Ama SATA SSD takmayı düşünüyorsanız da, dediğiniz gibi bir sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Daha önce duymadım.

Sıfırlamaktan çekinmeyin, bence sürücü kurmak oldukça basit bir şey. İnternette konuyla ilgili bir sürü rehber var. Ama SATA SSD takmayı düşünüyorsanız da, dediğiniz gibi bir sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Daha önce duymadım.

Ya sürücü kurmayı ben biliyorum nereden bakılacağını vb. ama eski PC'mde son sürümleri falan kurmama rağmen PC çöp olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı