Video editörlüğü yaparak gelir elde etmek

463895

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Ben video editlemeyi çok severim, ve şöyle oyun youtuberlarına baktığım zaman hepsinin bir editörü var. Ben de bu şekilde öğrenerek ve gelişerek editör olabilir miyim?
Bildiğim şeyler çok basit şeyler ama öğrenilebilir diye düşünüyorum. Kesmek, müzik eklemek, kill alınca efekt koymak vs.
Çok zaman alıyor diyebilirsiniz, gün boyu evdeyim zaten 🙃

İlk önce kendinizi geliştirin sonra atılın bu işe. Hem kendinizi hem karşı tarafı üzmeyin :). Ben 4-5 yıldan fazladır video/kapak editörlüğü yapıyorum. Çoğu kanal beni bile istemedi :D.

İlk önce kendinizi geliştirin sonra atılın bu işe. Hem kendinizi hem karşı tarafı üzmeyin :). Ben 4-5 yıldan fazladır video/kapak editörlüğü yapıyorum. Çoğu kanal beni bile istemedi :D.
Sizin durum biraz kötü olmuş, 4-5 yıl çok uzun bence. Peki bu işleri kendiniz yaparak mı öğrendiniz yoksa internetteki videoları izleyerek mi?

Sizin durum biraz kötü olmuş, 4-5 yıl çok uzun bence. Peki bu işleri kendiniz yaparak mı öğrendiniz yoksa internetteki videoları izleyerek mi?
Kendim yaparak öğrendim. Yani 1-2 video izledim o da genellikle takıldığım yer (atıyorum, video kalitesi, yazı fontu) gibi şeyler idi.

Ben video editlemeyi çok severim, ve şöyle oyun youtuberlarına baktığım zaman hepsinin bir editörü var. Ben de bu şekilde öğrenerek ve gelişerek editör olabilir miyim?
Bildiğim şeyler çok basit şeyler ama öğrenilebilir diye düşünüyorum. Kesmek, müzik eklemek, kill alınca efekt koymak vs.
çok zaman alıyor diyebilirsiniz, gün boyu evdeyim zaten 🙃

Aslında fazla zaman almıyor hocam zamanında ben de bahsettiğiniz işi yaptım. Hazır ayar olunca atıyorsunuz vuruşa ayarı o direk otomatik kendi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı