Çözüldü Video izlerken GPU kullanımı %50 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar virüs testinden başarılı bir şekilde geçti. Oyunda da aynı şekilde maksimum 70 dereceyi gördüm. Fakat video izlerken GPU kullanımı %50 oluyor fakat sıcaklık 40-45 arası. Umursamamalıyım bu değerleri? Donanım hızlandırmayı kapattım fakat geçmedi. Tarayıcım Firefox.

Ekran kartı: RTX 4060

Çözüm
Yok hocam oyun içi değerler gayet iyi. 2 ay oldu alalı. İade etmeyi düşünmüyorum. Fakat oyun dışında değerler çok kafamı karıştırıyor.

Evet hocam bu sürüme geçtim. DDU ile silip eski sürüme döneyim mi?
Donanımda bir sorun yok sen çok takıyorsun bence, masaüstüne aldığında GPU kullanım %5'in altına düşüyorsa bir sorun yok demektir, video izlerken arka planda bir şeyler oluyorsa masaüstünde de olmalı haliyle.
Donanımda bir sorun yok sen çok takıyorsun bence, masaüstüne aldığında GPU kullanım %5'in altına düşüyorsa bir sorun yok demektir, video izlerken arka planda bir şeyler oluyorsa masaüstünde de olmalı haliyle.
Kafa karıştıracak bir durum yok. Konuyu uzatmanında anlamı yok. Gayet normal değerler. Anormal başka bir şey sezerseniz farklı bir konu açabilirsiniz.
Tamamdır. Teşekkürler. Masaüstüne aldığımda %0-%1 arasında gidiyor. Ondan daha kafaya takmayacağım.

Arkadaşlar virüs testinden başarılı bir şekilde geçti. Oyunda da aynı şekilde maksimum 70 dereceyi gördüm. Fakat video izlerken GPU kullanımı %50 oluyor fakat sıcaklık 40-45 arası. Umursamamalıyım bu değerleri? Donanım hızlandırmayı kapattım fakat geçmedi. Tarayıcım Firefox.

Ekran kartı: RTX 4060
Donanım hızlandırmayı açman lazım.

Kullanılan ne, video motoru mu 3d motoru mu?

O zaman kodekler kullanılmıyor demek, video ne videosu?

Buradan 30MBlik videoyu indirin ve video oynatıcınızda açın, video motoru oynuyor mu görelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı