Video kalite sorunu

muhendiskedibey

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Isparta - SDÜ
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
Peste bandicam ile çektiğim videoları Moo0 minimizer ile boyutunu küçültüp pro show gold programı ile birleştirdiğimde görüntü kalitesi berbat oluyor. Görüntü kalitesini bozmadan nasıl birleştiririm?

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Daha düşük performans veren bilgisayarlar için de uygun gördüğünüz bir yazılım var mı? Ben camtasia studio kullanıyorum. Bandicam ile ekran görüntüsü alıyorum fakat render aldıktan sonra videolarımda görüntü bozuklukları meydana geliyor. Youtube kanalıma bakabilirsiniz. Cocollim
- YouTube
Bu arada reklam olsun diye vermiyorum bu adresi. Sadece video kalitesine göz atailmeniz için veriyorum.

Tekrar konu açmamak için bende bir problemi danışmak isterim.
1080p de oyun videosu çekiyorum, uzantısı avi olduğu için yarım saat bile 16gb yer tutabiliyor. Bu gblerden kurtulmak için Premier de f4v ye çeviriyorum. Gene kalite de bir problemim yok fakat youtube yüklediğim de görüntü 360 ve 480 p de çok kötü. Sadece 720p de eli yüzü tutulur bir video ya benziyor nerede yanlış yapıyorum?

Tekrar konu açmamak için bende bir problemi danışmak isterim.
1080p de oyun videosu çekiyorum, uzantısı avi olduğu için yarım saat bile 16gb yer tutabiliyor. Bu gblerden kurtulmak için Premier de f4v ye çeviriyorum. Gene kalite de bir problemim yok fakat youtube yüklediğim de görüntü 360 ve 480 p de çok kötü. Sadece 720p de eli yüzü tutulur bir video ya benziyor nerede yanlış yapıyorum?
Muhtemelen kullandığınız kayıt programında ki ayarlardan dır. En ufak ayar bile boyutu yüksek tutmada etkili olabiliyor.
Görüntü atabilirseniz eğer yardımcı olamaya çalışırız.

Muhtemelen kullandığınız kayıt programında ki ayarlardan dır. En ufak ayar bile boyutu yüksek tutmada etkili olabiliyor.

Atmak isterdim fakat yurtta kalıyorum eve 2 haftada bir gidiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
, diğer kişilerin 360 ve 480 de ki görüntü kalitesi benden yüksek. Tabi yazdıktan sonra durmadım bir kaç öğrendiğim bilgiyi de paylaşmak isterim , orjinal boyut da kayıdı çekip sonra mov(quicktime) formatı ile çıkışını alırsak daha iyi olduğunu söylediler.Adobe premier için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı