Video Mode Not Supported Hatasının Nedeni

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Bu hata, bilgisayarınızdaki bir oyun veya uygulamanın, monitörünüzün desteklemediği bir çözünürlük veya yenileme hızında çalıştığında ortaya çıkan hatadır. Hatayı veren bilgisayarınız değil, monitörünüzdür. Ctrl +Alt+ Del tuşlarına basarak görev yöneticisini açtığınızda sorun düzelebilir. Olmazsa Windows + L tuşuna basın. Bu da çözmezse bilgisayarınızı yeniden başlatın.
 
Merhaba Recep bey,

Video Mode Not Supported hatası ile karşılasıyorum. Bilgisayarımda oyun da yüklü değil. Manitörü macbook pro ya bağlayıp öyle kullanıyordum, printerın tüm özelliklerini macbook pro da kullanamdığım için gerektiği zaman monitörü PC ye bağlıyordum. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ancak şimdi video mode not suported diyor. PC normal açılıyor windows xp yazısıda çıkıyor ancak daha sonra ekranda video mode not supported yazısı geliyor. F8 ile açmayı denedim ancak F8 tuşu hiçbir fonksiyon göstermiyor. Sorunu nasıl çözeceğim konusunda fikriniz varsa çok sevnirim.

Teşekkürler,
Engin
 
Merhaba,

BIOS'tan itibaren F8 tuşuna basmaya başlayın. Ama basılı tutmayın. Eğer klavyeniz Microsoft ise F Lock tuşunu kapatmayı unutmayın. Güvenli moda girdikten sonra monitörünüzün çözünürlüğünü düşürün.

Bir başka alternatif yöntem ise yüksek çözünürlük destekleyen bir monitör bağlayıp çözünürlüğü düşürmek daha sonra eksi monitörünüzü bağlamak.
 
Hata gidene kadar PS3 ayarlarından çözünürlüğü düşürün. Yine de yaptığınız pek sağlıklı değil. Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsunuz. kalite kaybı olur.

Kalite şuan pek umrumda değil açıkcası çözünürlük düşürümeyi deniyeceğim teşekkürler umarım olur.
 
Hata gidene kadar PS3 ayarlarından çözünürlüğü düşürün. Yine de yaptığınız pek sağlıklı değil. Dijital görüntüyü analog görüntüye çeviriyorsunuz. kalite kaybı olur.

Hocam bu ayarlar tam olarak nerede ? Video ayarlarınzdan mhz sini falan kapttımda bir etkisi olmadı olabildigince düşük düzey kaliteye cevirmeye çalıştım ama olmadı. Tam olarak çözünürlülüğü nerden ayarlıyabilirim ? Birde manitörün arkasına bakınca şoke aldım manitör 9 yaşında :/ Sanırım desteklemiyor ? Sizede bir sorayım dedim yani bir manitör alacağımda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
ben cem bilgisayarımda zula oynuyorum ama nedense oyunu açtığımda video mode not supported yazıyo sinir oluyorum bir bakar mısınız mesajıma en kısa sürede teşekkürler cem.
 

Dosya Ekleri

  • Flash_Lightning.jpg
    Flash_Lightning.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 430
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı