Video montaj için program önerisi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, dostlar iyi geceler. Elimdeki bir-kaç oyun videolarım için edit(montaj) yapmak istiyorum. Aklımda (eskiden kullandığım için) Sony Vegas programı var. Ama en son, çok ama çok önce kullanmıştım. Güncel halinde güzel pluginler (geçiş efektleri ya da magic bullet looks) var mı bilemiyorum. Var ise bu tarz güzel pluginler önerir misiniz? Eğer yok ise, güzel efektler yapabileceğim uygulama önerir misiniz?

- Vegas Pro
- Camtasia 9
- Hitfilm Express
- Adobe Premiere
- After Effects
- DaVinci Resolve

Hocam çok önceden uğraşıyordum bu tarz şeylerle ama kullanmaya kullanmaya neredeyse hepsini unuttum maalesef. Genellikle de Sony Vegas kullanıyordum. Ama biraz araştırdım, Sony Vegas güncelliğini yitirmiş gibi. Pek kullanılmayan proıgram haline gelmiş. Şuan Youtubeden felan AE için yavaşlatma efektleri, MAgic Bullet Looks vs. gibi efektlere bakıyoruım.
AE ile Pr'de olan her şeyi yapabilirsiniz, önerim AE.
Camtasia gibi programlara hiç bulaşmayın bence kanser olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
neden ise düşük upload etmiş)

Bu videolara edit yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı