Video sonuna koymalık intro nereden yapılır?

4yb4rs

Decapat
Arkadaşlar selam, benim bir YouTube kanalım var. Ben videolarımın sonuna 2-3 saniyelik havalı bir intro koymak istiyorum. Mesela benim YT kanalımın ismi 3D yazıyla parlayacak, veya ismim bir ses efektiyle havalı bir şekilde gelecek ve gidecek. (animasyon işte) tam anlatamadım istediğim şeyi ama anlayanla nereden yapabileceğimi söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, benim bir YouTube kanalım var. Ben videolarımın sonuna 2-3 saniyelik havalı bir intro koymak istiyorum. Mesela benim YT kanalımın ismi 3D yazıyla parlayacak, veya ismim bir ses efektiyle havalı bir şekilde gelecek ve gidecek. (animasyon işte) tam anlatamadım istediğim şeyi ama anlayanla nereden yapabileceğimi söylerse sevinirim.
Adobe after effect templateleri var. Eğer bilmiyorsan uygun fiyata freelance sitelerinden birine yaptırabilirsin.

küçüklüğümün kurtarıcısı PANZOİD! Panzoid

eveeet batalım tim benim tetitoumu yapıtoy?

Adobe after effect templateleri var. Eğer bilmiyorsan uygun fiyata freelance sitelerinden birine yaptırabilirsin.
Reis ben adobe kullanmayı ne yazık ki bilmiyorum :( Senden ricam Digital Logo Reveal - After Effects Templates | Motion Array böyle bi template buldum bunu benim için yapar mısın? (rengini kırmızı siyah yaparak) Damaged Grunge Titles - After Effects Templates | Motion Array bir de bu var bunun ilk baştaki çok iyi. Bunlardan birini bana yapar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı