"Video TDR Failure" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

karaliovski

Hectopat
Arkadaşlar, tam oyun oynarken bir anda ekran donup sinyal yok hatasına düştü. Arkadaşlarım ile sesli sohbetteyken arada seslerini duymaya başladım, sonrasında sürekli sinyal yok hatası verdi. En sonunda da mavi ekran verip PC resetlendi hatanın ekran kartından olduğundan şüpheleniyorum.

Dosya Ekleri

• 39a58f18-0d91-4b78-9944-403f67f993f5.jpg
    39a58f18-0d91-4b78-9944-403f67f993f5.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ekran kartından şüpheleniyorum. Sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Daha detaylı analiz için:

Ben de ekran kartından şüpheleniyorum. Sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Daha detaylı analiz için:

Ekran kartına hiç güvenmiyorum bu konularda, eski sürümü kullanıyorum yeni sürümü yüklemek mantıklı mı?

Bu güncellemeler boşuna çıkmıyor, öncekilerde hata var ki yenileri çıkarıyorlar. Kartınız gördüğüm kadarıyla RX 570, bu bağlamda bu sürücüyü kurmanızı öneririm.

Önceki sürümü DDU ile kaldırıp bunu kurucağım, aynı hatayı yaşarsam yeni konu açarım şimdiden sağ olun.
Bu güncellemeler boşuna çıkmıyor, öncekilerde hata var ki yenileri çıkarıyorlar. Kartınız gördüğüm kadarıyla RX 570, bu bağlamda bu sürücüyü kurmanızı öneririm.
Birde şunu kuracağım değil mi;

Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.1​

Evet, linkini attığım sürücü o zaten. Ayrıca sorunun devam etmesi durumunda yeni konu açmayın, buraya yazın. Yine yardımcı olurum. Sonuçları bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı