[Video] Termal Macun Nasıl Sürülür?

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Termal macunun işlemci üzerine nasıl sürüleceğini bu videoya bakarak öğrenebilirsiniz. Sürme işlemi 3.44'te başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Şu şekilde yapmayı düşünüyorum: GPU ve CPU'nun ortasında X şeklinde sürüp, X'in sağına soluna yukarısına ve altına mercimek tanesinden biraz küçük noktalar şeklinde uygulayacağım. Dediğin gibi Burak abi soğutucuyu hafiften ezerek yayacağım. Sizce bu kitlenme sorunum düzelir mi peki? Bana düzelecek gibi geliyor çünkü 1 gece kışın inanılmaz kar yağdığı zaman arabanın bagajında durmuştu alet ve inanılmaz soğuktu. Diğer zamanlara nazaran 5-6 dk daha uzun sürdü kitlenmesi.
 
Peki hemen yapayım o işi. ^^ Burak abi şimdi ben HDD'yi söktüm, benim eski bir taşınabilir bozuk bir HDD'em vardı. bunu can sıkıntısından nasılsa bozuk diye içini açtım, ve HDD'leri SATA'dan mini USB yapan aleti çıkardım. Başka bir HDD'yi bu aletle kullandığım oldu. Aynı aleti PS3'ün HDD'si içinde denedim ama bilgisayar görmedi. HDD küçük olduğu için disklerin dönüp dönmediğinide anlayamıyorum ama o küçük aletin üstündeki ışık yanıyor ve alet ısınıyor epey. ^^ SATA kablosuyla anakarta bağlasam olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey siz bir videonuzda termal macunu bir kartla yayarak CPU üzerine sürüyordunuz. Burda ise macunu yaymayıp, coolerın kendisinin bu işlemi yapmasını söylüyor. Hava kabarcıklarınan dolayı.

Hangisi doğrudur?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı