Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Format atmama, sürücüleri silip tekrar yüklememe rağmen sorun devam ediyor. Bir türlü düzelmedi, bilgisayar daha 1 aylık ve daha en başında böyle sorunların olması çok can sıkıcı... Oyun veya herhangi bir programa giriyorum, donuyor ve programdan atıyor. Sonra yeniden başlat deyince mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor ve bir süre tekrar tekrar başlatmadan NVIDIA ekran kartını görmüyor... Sorunu yaşayan çözümleyebilen varsa, alta minidump dosyasını ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Ve WHQL yazılı sürücüyü indirip kurun.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...