VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR mavi ekran hatası

cancinivi

Femtopat
Daha fazla  
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Format atmama, sürücüleri silip tekrar yüklememe rağmen sorun devam ediyor. Bir türlü düzelmedi, bilgisayar daha 1 aylık ve daha en başında böyle sorunların olması çok can sıkıcı... Oyun veya herhangi bir programa giriyorum, donuyor ve programdan atıyor. Sonra yeniden başlat deyince mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor ve bir süre tekrar tekrar başlatmadan NVIDIA ekran kartını görmüyor... Sorunu yaşayan çözümleyebilen varsa, alta minidump dosyasını ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Mavi ekran kodu: video_dxgkgrnl_fatal_error

Minidump dosyası: Minidump.rar

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
DX indirme aracını kullanın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Ve WHQL yazılı sürücüyü indirip kurun.

Rehberi uygulayın.

Sürücüleri güncellediğin halde bunla ilgili mavi ekran alıyorsan büyük ihtimalle ekran kartın arızalanmıştır.

@Pmw arkadaş zaten doğru bir şekilde incelemiş ve doğru bir şekilde söylemiş.

güncellediğin halde bunla ilgili mavi ekran alıyorsan büyük ihtimalle ekran kartın arızalanmıştır.

@Pmw arkadaş zaten doğru bir şekilde incelemiş ve doğru bir şekilde söylemiş.
13 milyar para ver ve şaka gibi 1 ayda arızalansın. Şimdi işin yoksa paranı geri almak için uğraş dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…