B blertakin Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 50 5 Şubat 2023 #1 MiniDump Sürücülerin hepsi güncel eskiden daha az sıklıkla alıyordum. İşlemcinin, ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde daha fazla almaya başladım. 2. Güncel Dosya Sanırım hata fan modunu performansa alınca daha fazla yaşanmaya başlıyor.
MiniDump Sürücülerin hepsi güncel eskiden daha az sıklıkla alıyordum. İşlemcinin, ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde daha fazla almaya başladım. 2. Güncel Dosya Sanırım hata fan modunu performansa alınca daha fazla yaşanmaya başlıyor.
M MR.HASAN72 Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 blertakin dedi: MiniDump Sürücülerin hepsi güncel eskiden daha az sıklıkla alıyordum. İşlemcinin, ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde daha fazla almaya başladım. 2. Güncel Dosya Sanırım hata fan modunu performansa alınca daha fazla yaşanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka fan ayarlarını otomatike al yoksa cihaz zarar görür ve sık sık sistem çöker. Artı 0 Eksi
blertakin dedi: MiniDump Sürücülerin hepsi güncel eskiden daha az sıklıkla alıyordum. İşlemcinin, ekran kartı sürücüsünü güncellediğimde daha fazla almaya başladım. 2. Güncel Dosya Sanırım hata fan modunu performansa alınca daha fazla yaşanmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka fan ayarlarını otomatike al yoksa cihaz zarar görür ve sık sık sistem çöker.