Yardımınıza ihtiyacım var çünkü 3 gündür uğraşıyorum hâlâ çözemedim.
Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim - İşe yaramadı.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu işledim - İşe yaramadı (arızalı bir dosya bulmadı)
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim - İşe yaramadı.
Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar yükledim - İşe yaramadı.
Format attım, Windows 10'dan W11'e temiz kurulumla geçtim - İşe yaramadı.
Ama ne zamanki ekran kartı sürücüsünü kaldırıyorum sorun çözülüyor. Her geri yüklendiğimde iyi çalışıyor. Ta ki uzun süre geçirene kadar ya da net bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatana kadar. Hatta oyun dahi oynatıyor sürücüyü tekrar kurunca, ama yeniden başlatınca tekrar mavi ekran ve aynı hata kodu.
Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim - işe yaramadı.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu işledim - işe yaramadı (arızalı bir dosya bulmadı)
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim - işe yaramadı.
Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar yükledim - işe yaramadı.
Format attım, Windows 10'dan W11'e temiz kurulumla geçtim - işe yaramadı.
Ama ne zamanki ekran kartı sürücüsünü kaldırıyorum sorun çözülüyor. Her geri yüklendiğimde iyi çalışıyor. Ta ki uzun süre geçirene kadar ya da net bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatana kadar. Hatta oyun dahi oynatıyor sürücüyü tekrar kurunca, ama yeniden başlatınca tekrar mavi ekran ve aynı hata kodu.
Windows güncelleştirmelerini kontrol ettim - İşe yaramadı.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu işledim - İşe yaramadı (arızalı bir dosya bulmadı)
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim - İşe yaramadı.
Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar yükledim - İşe yaramadı.
Format attım, Windows 10'dan W11'e temiz kurulumla geçtim - İşe yaramadı.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
BIOS güncellemesi yaptınız mı? Yapmadıysanız sizin laptopunuz için çok kritik bir BIOS güncellemesi var. BIOS güncellemeyle bu sorun belki çözülebilir.
BIOS güncellemesi yaptınız mı? Yapmadıysanız sizin laptopunuz için çok kritik bir BIOS güncellemesi var. BIOS güncellemeyle bu sorun belki çözülebilir.