VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR sorunu

mustafa_oztekin

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim, daha önce de sorulmuş bir problemi yaşıyorum. İşletim sistemi Windows 8.1 olduğu için yönetici desteği gelmeyecek biliyorum ama bu sorunu yaşayıp da çözüm bulanlar yardımcı olursa sevinirim zira bu sorun cidden can sıkıcı bir hal almaya başladı ve hiçbir çözüm üretemiyorum.

Sistem bilgilerim :
  • Intel Core i7 2670QM 2.2 GHz
  • 4GB 1333Mhz DDR3
  • 750 GB HDD
  • 2 GB Nvidia GT540M
Marka/Model : ASUS K53SV-SX1006V

Sistemden de anlaşılacağı gibi cihazın garantisi çoktan bitti. Bu hatayı almadan önce cihazın fanında daha önce Black Ops 2 -3 gibi yüksek grafik gerektiren oyunlarda olan ancak Pes 2013'te bu derece olmayan bir çalışma oluyor ve ne hikmetse hatayı sadece Pes oynarken alıyorum. Çözüm için ekran kartını güncelledim ama sonuç vermedi.
Minidump dosyaları verdiğim linkte bulunmakta. Okumak için birkaç program denedim ama anlayamadım.

minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için tasarlanmamış cihazla oyun oynadığınızda şırı ısınma oluyor ve sonuç oalrak da GPU lehimleri atıyor. Reballing yapılması gerek ama garantisi bitmiş cihazda reballing, sorunu ancak erteletir. Reballing yapılan bir cihazdan bir daha hayır gelmez.
Yani şu an için yapmam gereken ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm seçenekler denenmeden "format at düzelir" anlayışına da karşıyım.
O sözün söylenmesini başlatanın ben olduğumu ve bunu bana yazdığının farkında ol isterim. Yani bu sözü sizin yaptığınız şekilde söylensin diye çıkarmadım. Aklı başında olanlar için yaymıştım.
ikisini de merak ediyorum
O zaman konu başlığına neden olduğunu veya ilk mesajına bunu yazman gerekirdi.

O sözün söylenmesini başlatanın ben olduğumu ve bunu bana yazdığının farkında ol isterim. Yani bu sözü sizin yaptığınız şekilde söylensin diye çıkarmadım. Aklı başında olanlar için yaymıştım.

O zaman konu başlığına neden olduğunu veya ilk mesajına bunu yazman gerekirdi.

Konuyu çok farklı yerlere götürüyorsunuz, bilmem farkında mısınız? Kim olduğunuzu, burada daha önceden söylediklerinizi bilmiyorum. Bahsi geçen sözü daha önceden sizin de söylemiş olmanız aynı görüşe benim de sahip olamayacağımı göstermez. Sizin daha önceden söylediğiniz sözün ne olduğunu bilmiyorum. Bu sözü söyleyerek bir akım başlatma ya da sözü kendi adıma tescil ettirme gibi bir merakım da yok.
Konu başlığında veya içeriğinde bir hata yapmış olsaydım zaten site yöneticileri buna yönelik önlemi çoktan alırlardı.
Birçok kişinin yaşadığı bir probleme ait konunun içeriğinde, soruna yönelik çözüm olması gerekirken, başlattığınız ve benim de cevap vermek zorunda olduğum bir tartışma yüzünden üst sıralarda görünmesini kimse istemez. Çözüm önerileri sunmaya devam etmek isterseniz konuşalım ancak bu sözü ilk kim çıkardı tartışması yapacaksak kalsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı