Dostlarım sürekli mavi ekran hatası alıyorum ya açılmadan direkt mavi ekran geliyor ya da açıldıktan bir iki dakika içinde geliyor. Güvenli modda açabiliyorum. Temiz format attım defalarca. SSD'yi de kontrol ettim bir sorun yok. Çözümünü bilen var mı?
63 dedim kısaltmak için ve o sürücü sorunlu olduğunu bizzat NVIDIA kabul edip hotfix yayınladı ve kabul ettiler sonrada WHQL sürücü yayınladır kaynakları NVIDIA forumda var zaten.
Hocalarım sürekli aynı hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım harici grafik kartını güncelledim mavi ekran verdi. Eski sürümüne güncelledim yine verdi. Dahili grafik kartına aynı işlemleri uyguladım yine aynı mavi ekran. Sorunuyla karşılaştım sorun diskte mi diye başka bir SSD taktım yine aynı sorunla karşılaştım. Temiz kurulumu zaten defalarca yaptım diğer sürücüleri güncelledim olmadı. Güncellemedim yine olmadı. Aklımda tek bir seçenek geliyor. Şu ekteki SSD'yi anakarta bağlayan kabloda temassızlık olursa mavi ekran verir mi? (güvenli modda sorunsuz çalışıyor bu arada) ya da aklınıza başka bir sorun geliyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son aldığım minidump dosylarını ekledim. Minidump