VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası

Abdullahcam

Centipat
Daha fazla  
Dostlarım sürekli mavi ekran hatası alıyorum ya açılmadan direkt mavi ekran geliyor ya da açıldıktan bir iki dakika içinde geliyor. Güvenli modda açabiliyorum. Temiz format attım defalarca. SSD'yi de kontrol ettim bir sorun yok. Çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 91D690D1-A27F-4555-B37E-A4153491FC18.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartı Sürücünüzü DDU ile kaldırın. Güncel sürücüyü ekran kartının sitesinden indirip kurulum yapın.

Yaptım hocam maalesef olmadı

Her video her soruna çözüm olmuyor. Böyle olsaydı bu bölümde konu olmazdı. Lütfen dosyayı analiz etmeden yazmayalım.

Sorun NVIDIA sürücüsü. DDU ile kaldırın ve 466.46 sürümünü kurun.
DirectX hata vermiş, zaten yukarıdaki adım ile o da yeniden kurulacak.
Güvenli modda çalışmasının sebebi sürücülerin devreye girmiyor olması.

Hocam valla gözüm sizi arıyodu ddu ile kaldırdım ama 466.46 sürümünü bulamadım 466.47 yi kurdum yine aynı hatayı aldım

Hocam vallahi gözüm sizi arıyordu DDU ile kaldırdım ama 466.46 sürümünü bulamadım 466.47'yi kurdum yine aynı hatayı aldım.

Teşekkürler . Şimdi DDU ile tekrar kaldırın ve aygıt yöneticisinden Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayıp cihazdan kaldır deyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. (otomatik sürücü güncelleme açık olmalı. )

Hocam dediklerinizi yaptım şuan cihaz 2 sürücüyü de kendi yükledi tekrar böyle olması gerekiyodu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…