Dostlarım sürekli mavi ekran hatası alıyorum ya açılmadan direkt mavi ekran geliyor ya da açıldıktan bir iki dakika içinde geliyor. Güvenli modda açabiliyorum. Temiz format attım defalarca. SSD'yi de kontrol ettim bir sorun yok. Çözümünü bilen var mı?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Her video her soruna çözüm olmuyor. Böyle olsaydı bu bölümde konu olmazdı. Lütfen dosyayı analiz etmeden yazmayalım.
Sorun NVIDIA sürücüsü. DDU ile kaldırın ve 466.46 sürümünü kurun.
DirectX hata vermiş, zaten yukarıdaki adım ile o da yeniden kurulacak.
Güvenli modda çalışmasının sebebi sürücülerin devreye girmiyor olması.
Her video her soruna çözüm olmuyor. Böyle olsaydı bu bölümde konu olmazdı. Lütfen dosyayı analiz etmeden yazmayalım.
Sorun NVIDIA sürücüsü. DDU ile kaldırın ve 466.46 sürümünü kurun.
DirectX hata vermiş, zaten yukarıdaki adım ile o da yeniden kurulacak.
Güvenli modda çalışmasının sebebi sürücülerin devreye girmiyor olması.
Teşekkürler . Şimdi DDU ile tekrar kaldırın ve aygıt yöneticisinden Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayıp cihazdan kaldır deyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. (otomatik sürücü güncelleme açık olmalı. )
Teşekkürler . Şimdi DDU ile tekrar kaldırın ve aygıt yöneticisinden Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayıp cihazdan kaldır deyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. (otomatik sürücü güncelleme açık olmalı. )