Çözüldü VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WERQEW

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar mavi ekran aldım bu hata nedir neden kaynaklıdır?

Çözüm
Hocam attım kesin bir sonuç söyleyebilir misiniz?
Geç cevap için çok özür dilerim. Biraz geç yanıt verdim sürekli konuya kusura bakmayın. Yük altında olduğu içindir muhtemelen. Tahminim o yönde. Bir daha mavi ekran alırsanız ki sanmıyorum, dump dosyasıyla beraber etiketleyebilirsiniz.
Geldiğinizde yapabilirsiniz o zaman hocam. Sonuçları ekran görüntüsüyle atarsınız. Ayrı ayrı 2 test 1 saat sürecektir zaten.

Bir de hocam bu uygulamayı nasıl kullanacağım detaylı anlatır mısınız?

Hangi testleri yapayım?

Son düzenleme:
Bir de hocam bu uygulamayı nasıl kullanacağım detaylı anlatır mısınız?
Arayüzü çok kolaydır. Oradan bulabilirsiniz. Ben maalesef OCCT hiç kullanmadığım için bilmiyorum tam. Sadece sonuçlarını ve hangi test nedir onları biliyorum.
Hangi testleri yapayım?
3D Standard ve VRAM. İki ayrı test. İkisi de 30'ar dakika.

3D Adaptive mi hocam?

Hocam 1 dakika full yük altında yapıp atsam olur mu çok fazla süre yani bir tedirgin oldum.

Hocam 1 dakika full yük altında yapıp atsam olur mu çok fazla süre yani bir tedirgin oldum.

1 dakika ile net bir sonuç alamayız. Dediklerimi yapın. Bugüne kadar hiç sorun yaşayan görmedim. Ekran kartınız bozulmaz merak etmeyin. İsterseniz hiç yapmayın. Yük altında olduğu için çökmüştür ama kesin sonuç için lazım test.

Tamam ama bu değişik değişik ayarlar var onları nasıl yapacağım?

1 saate atacağım hocam.

Tamam ama bu değişik değişik ayarlar var onları nasıl yapacağım?

1 saate atacağım hocam.

Ekran kartıda 72 dereceyi gördü hocam normal midir?Bayağı fazla geldi bana.

Attım hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…