Geç cevap için çok özür dilerim. Biraz geç yanıt verdim sürekli konuya kusura bakmayın. Yük altında olduğu içindir muhtemelen. Tahminim o yönde. Bir daha mavi ekran alırsanız ki sanmıyorum, dump dosyasıyla beraber etiketleyebilirsiniz.Hocam attım kesin bir sonuç söyleyebilir misiniz?
30 dakikam yok hocam gideceğimde30 dakika iyi olur test başına. VRAM ve 3D Standard testleri. Ayrı ayrı yaparsanız iyi olur. Bu arada ekran kartına bayağı bir yük binecektir. Ona göre yapın testi.
Geldiğinizde yapabilirsiniz o zaman hocam. Sonuçları ekran görüntüsüyle atarsınız. Ayrı ayrı 2 test 1 saat sürecektir zaten.30 dakikam yok hocam gideceğimde.
Geldiğinizde yapabilirsiniz o zaman hocam. Sonuçları ekran görüntüsüyle atarsınız. Ayrı ayrı 2 test 1 saat sürecektir zaten.
Arayüzü çok kolaydır. Oradan bulabilirsiniz. Ben maalesef OCCT hiç kullanmadığım için bilmiyorum tam. Sadece sonuçlarını ve hangi test nedir onları biliyorum.Bir de hocam bu uygulamayı nasıl kullanacağım detaylı anlatır mısınız?
3D Standard ve VRAM. İki ayrı test. İkisi de 30'ar dakika.Hangi testleri yapayım?
3D Adaptive mi hocam?Arayüzü çok kolaydır. Oradan bulabilirsiniz. Ben maalesef OCCT hiç kullanmadığım için bilmiyorum tam. Sadece sonuçlarını ve hangi test nedir onları biliyorum.
3D Standard ve VRAM. İki ayrı test. İkisi de 30'ar dakika.
3D Standard testi. Eğer hiç bulamazsanız 3D Adaptive de olur. Ama 3D Standard olması iyi olur.3D Adaptive mi hocam?
Hocam 1 dakika full yük altında yapıp atsam olur mu çok fazla süre yani bir tedirgin oldum.
1 dakika ile net bir sonuç alamayız. Dediklerimi yapın. Bugüne kadar hiç sorun yaşayan görmedim. Ekran kartınız bozulmaz merak etmeyin. İsterseniz hiç yapmayın. Yük altında olduğu için çökmüştür ama kesin sonuç için lazım test.
Tamam ama bu değişik değişik ayarlar var onları nasıl yapacağım?
1 saate atacağım hocam.
![]()
![]()
1 dakika ile net bir sonuç alamayız. Dediklerimi yapın. Bugüne kadar hiç sorun yaşayan görmedim. Ekran kartınız bozulmaz merak etmeyin. İsterseniz hiç yapmayın. Yük altında olduğu için çökmüştür ama kesin sonuç için lazım test.
Şimdi bakabildim. Pek bir sıkıntı yok gibi duruyor. Yük altına girdiği için olmuş gibi duruyor. Sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca PSU kaç W ona göre bir şey diyeceğim. Laptop ise adaptör nedir?Attım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.