Rehberi oku yine. Takıldığın yerler olursa her şekilde zaten yardım edecek insanlar var.
Bunun birçok sebebi var. Sosyal üyeleri genelde bilmediği konulara veya tecrübesi olmadığı konulara yazmak için heveslidir, yani mavi ekran ile alakalı pek bir şey bilmediği halde konuları yazıp konu sahibinin sistemini daha da kötü hale getirebilir. Bunun önüne geçmek için pek WinDbg rehberi yapılmıyor. Yapıldığı var ama zaten detaylı değiller. O yüzden sorunların çözülmesi hakkında makale yapmak daha mantıklı.Allah için bir şeyler öğretin be, Windbg Preview var bakışıyoruz sadece başka vasfımız yok![]()
Bunun birçok sebebi var. Sosyal üyeleri genelde bilmediği konulara veya tecrübesi olmadığı konulara yazmak için heveslidir, yani mavi ekran ile alakalı pek bir şey bilmediği halde konuları yazıp konu sahibinin sistemini daha da kötü hale getirebilir. Bunun önüne geçmek için pek WinDbg rehberi yapılmıyor. Yapıldığı var ama zaten detaylı değiller. O yüzden sorunların çözülmesi hakkında makale yapmak daha mantıklı.
Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan biraz internette araştırmanı tavsiye ederim. Zaten bunun hakkında Sosyal'de 5-10 tane konu açılmıştır ve referans aldığımız kaynakları paylaşmışımdır. Ek olarak sen üstüne biraz uğraşırsan WinDbg'yi anlamak kolay hale gelebiliyor. Ama ben hala anlayamıyorum.
WinDbg'yi anlamak gerçekten çooook zor diyebilirim, hop birkaç hata kodu öğrenmekle olunmuyor maalesef.
Windbg için Technopat'ın bir video rehberi vardı ama çok detaylı değildi, pek açıklayıcı bir kaynak da bulamadım. Önce ne neye tekabül ediyor öğrenip öyle öyle mavi ekran konularına giriş yapma hevesim var. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeler ve fikirler için.![]()
Okuldaki tahtaya OC uygulanmadığına eminim.
Ekran kartı da yok.
Peki neden sürekli BSOD yiyor?
Ne yani tek sebep bunlar mı?
-Moderatör arkadaşlar lütfen mesajı taşımayın-
Dahili?Ekran kartı olmasa görüntü alamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.