VIDEO_TDR_FAILURE Mavi Ekran Hatası

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Twitter'da video izlerken ekran bir anda dondu, mavi ekran verdi mi göremeden monitör kapandı ve bilgisayar yeniden başladı. Sabahta ekran kilitlenmişti. Yeniden başlatmak zorunda kaldım onun minidump dosyası oluşmamış.

Minidump: 052220-7093-01.7z

Radeon Software Sürümü: 20.4.2

HDD ve SSD'yi tamamen silip 1909'a temiz kurulum yaptım hala düzelmedi.
Monitör panelinden 144 hz boostu açıksa kapatıp bir deneyin. 1909'a da geçmediysen geçip denersin.
RAM'leri tek tek takıp denedim ve Memtest yapmıştım önceden FPS drop devam ediyor.

Son düzenleme:
Evet 120 Hz'ye alsam da sonuç değişmedi. Bir süre test edeyim önceki gibi kilitlenme, mavi ekran oluyor mu bakacağım. Mesajlara tekrar baktım da değişim için dediğiniz sebebi hatırlayamadım. Sürekli sorun yaşandığı için mi?

Burada BIOS güncellemesi verilmiş ama kartım güncel mi değil mi bilmiyorum.
1590579806921.png

144 dediğimi de yaptıysan mavi ekran yoksa en son ekran kartını dediğim sebepten değiştirmeyi deneyebilirsin. Üreticiden BIOS istedin mi?

Burada BIOS güncellemesi verilmiş ama kartım güncel mi değil mi bilmiyorum.
Oradan değil mail veya destekden mesaj yazacaksınız. Kartın arkasındaki etiketi çek demiştim üstünde bulunan etiketleri.
Mesajlara tekrar baktım da değişim için dediğiniz sebebi hatırlayamadım.
Sebep markadan dolayıydı bu markada sorun yaşan çok var diyordum. O yüzden farklı markayla değişmen daha iyi olur demiştim.
Evet 120 Hz'ye alsam da sonuç değişmedi.
120 değil boost seçeneği varsa onu kapatın panelden.

Ticket olarak kart bilgilerini verdim ve BIOS istedim.
Monitörde ise boost seçeneği yoktu.
1590583022951.png

1590583039903.png

Oradan değil mail veya destekden mesaj yazacaksınız. Kartın arkasındaki etiketi çek demiştim üstünde bulunan etiketleri.

Sebep markadan dolayıydı bu markada sorun yaşan çok var diyordum. O yüzden farklı markayla değişmen daha iyi olur demiştim.

120 değil boost seçeneği varsa onu kapatın panelden.

Sapphire'e ticket attım. BIOS'un güncel olduğunu söyledi. Yaşadığım sorun içinse AMD'ye yönlendirdi. Şimdiye kadar bir geri dönüş olmadı AMD'den.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı