VIDEO_TDR_FAILURE Mavi Ekran Hatası

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Twitter'da video izlerken ekran bir anda dondu, mavi ekran verdi mi göremeden monitör kapandı ve bilgisayar yeniden başladı. Sabahta ekran kilitlenmişti. Yeniden başlatmak zorunda kaldım onun minidump dosyası oluşmamış.

Minidump: 052220-7093-01.7z

Radeon Software Sürümü: 20.4.2

Bağlanıp kontrol edildi. VRAM saat ayarları dalgalı şekilde kendi kendine yükselip alçalıyor, standart frekanslarda dual BIOS'da da aynı şekilde değerler verilmiş karta. Bu alçalıp yükselmelerden droplar girmesi kaçınılmaz ztane. Sapphire kart önermiyoruz boşuna değil. Çift BIOS biri performans biri sakin mod olmasına rağmen iki modun da frekansları aynıdır.

Teknik servis sağlam raporu vermiş. Kabul etmedim tekrar göndermelerini istedim. 🤦‍♂️
Bağlanıp kontrol edildi. VRAM saat ayarları dalgalı şekilde kendi kendine yükselip alçalıyor, standart frekanslarda dual BIOS'da da aynı şekilde değerler verilmiş karta. Bu alçalıp yükselmelerden droplar girmesi kaçınılmaz ztane. Sapphire kart önermiyoruz boşuna değil. Çift BIOS biri performans biri sakin mod olmasına rağmen iki modun da frekansları aynıdır.

4. kez herhalde gittiğinde iade ücreti alabiliyordun yanlış hatırlamıyorsam o şekildeydi. Düzelmezse o gün önerdiğim markalardan alırsın. 5000 serisi kartlarda kronik sorun olmaya başladı zaten AMD sürücü veya GPU kaynaklı. Çözemezlerse yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı