VIDEO_TDR_FAILURE - nvlddmkm.sys Hatası

Buyrun hocam:

IMG_20190419_015400.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@kalecgos122 Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve aynı şekilde sizin yaptıklarınızı yaptım bende. Mesela oyun oynarken bir problem yok, Alt+Tab yapıp geri döndükten sonra mavi ekran yiyorum. Bazen de Photoshop gibi programlarda Alt+Tab yapıp Google Chrome programına geçince mavi ekran verebiliyor, yani bir programdan diğerine geçince arka planda çalışmasını istemiyor sanki bilgisayar. :D Umarım sorunu çözersiniz ben de yararlanırım.
Benim sorunum daha çok donanımsal gözüküyor bana göre. Tabii ki umarım çözeriz.

Sorun devam ediyorsa dump da çıkmıyorsa imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. RAM'lerde sorun yok gözüküyor.
Aida64 sonuçlarını eve gittiğimde paylaşıcam.
Sorun devam ediyorsa dump da çıkmıyorsa imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. RAM'lerde sorun yok gözüküyor.
Buyrun Aida64

Son düzenleme:
Sorun devam etmekte.
Evet yeniden mavi ekran hatası aldım ve minidump dosyasını paylaşıyorum. Şöyle birşey gözlemledim, bilgisayarın güç seçeneği "dengeli"de iken oyunlarda belirli bir süre sonra donma yaşıyorum, daha doğrusu bilgisayar tamamen kitleniyor. "Yüksek performan"a aldığımda ise oyun açılmadan mavi ekran aldım.
Minidump

Son düzenleme:
Dosya hasarlı. Windows lisans ve kullanıcı da sorunlu gözüküyor. Chrome Remote Desktop açık bilginiz var mı?
İşlemlere baktım oyun açık olmamasına rağmen 60/70 derece arasında gidip geliyor ve normal değil. Bir bilgisayarcıya veya servise götürüp donanımsal bakım yaptırın.
GPU sürücülerin de güncel değil DDU rehberine göre anlatımı uygulayın sonra bunları sırayla kurun:

Dosya hasarlı. Windows lisans ve kullanıcı da sorunlu gözüküyor. Chrome Remote Desktop açık bilginiz var mı?
İşlemlere baktım oyun açık olmamasına rağmen 60/70 derece arasında gidip geliyor ve normal değil. Bir bilgisayarcıya veya servise götürüp donanımsal bakım yaptırın.
GPU sürücülerin de güncel değil DDU rehberine göre anlatımı uygulayın sonra bunları sırayla kurun:
Minidump dosyası hasarlı ise tekrardan paylaşayım belirtirseniz sevinirim.
DDU ile silmeyi Recep beyin rehberini kullanarak yapmıştım zaten . Chrome remote desktop'ı kendim kullanıyorum ve şu an zaten benim GPU'm için son çıkan sürücü olan 425.31 yüklü. GPU sıcaklığı boşta iken 35-40 derecelerde oyunda ise maksimum 69 dereceye yükseliyor. Şimdi sorum şu ki büyük ihtimalle GPU'm öldü ve bir arkadaşım daha önce bununla ilgili bir tamir yaptırmıştı. Isıtma işlemi vs deniyordu ve bu tamirden sonraki 2. haftada yeniden aynı şekilde bozulmuştu. Sizce bunun tamiri gerçekten mümkün müdür ona göre götüreceğim tamir için. Ben yine de tekrar DDU ile silme işlemini tekrarlayıp burada sonucu paylaşacağım.

Minidump dosyası hasarlı ise tekrardan paylaşayım belirtirseniz sevinirim.
Evet tekrar paylaşmanız gerekli.
DDU ile silmeyi Recep beyin rehberini kullanarak yapmıştım zaten .
Recep bey'in bir rehberi yok bu var her yerde de bu geçerli:
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
şu an zaten benim GPU'm için son çıkan sürücü olan 425.31 yüklü.
Nvidia yüklü olsa da İntel yüklü değil dediğim şekilde yapın.
Şimdi sorum şu ki büyük ihtimalle GPU'm öldü ve daha önce bununla ilgili bir tamir yaptırmıştı. Isıtma işlemi vs deniyordu ve bu tamirden sonraki 2. haftada yeniden aynı şekilde bozulmuştu. Sizce bunun tamiri gerçekten mümkün müdür ona göre götüreceğim tamir için.
Isıtma ile tamir olmaz reballing ile doğru yerlerde yapılırsa GPU hasarı varsa tabi düzelme ihtimali yüksek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı