Video_TDR_Failure (nvlddmkm.sys) Mavi ekran hatası

woxikode

Decapat
Merhabalar,

Bu sorunu yaşadığım 2. bilgisayar. Ilkinde çoğu kişide oldugu gibi oyunlarda birkaç mavi ekran hatası sonrası Nvidia ekran kartı kod 43 hatası vermeye başladı ve her türlü denememe rağmen geçmedi. Çok kullanılan bir PC olmadıgı için intel ekran kartı ile kullanılmaya devam ettik. Ardından 2. PC'de yeni başlatma sonrası mavi ekran hatası verdi ve tekrar başlattığımda aynı hata vardı. Tekrar çok ugrastım geçirmek için ama hiç bir sonuç alamadım. Yaklasık 8-9 aydır devam eden bir durum ve ben bu PC'de yine intel ekran kartıyla devam ettim. En son bugün PC'nin biraz hızlandıgını farkettim ve aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartı çalısır durumdaydı. Tam baktıgım sırada PC kendini yeniden başlatması gerekiyordu (başka bir uygulama yüklemesi için). Tekrar başlattıgında aynı sorun vardı. Bende sıfırdan bir format atıp denemek istedim. Format sonrası Windows driverleri yükledikten sonra baktığımda aynı hata vardı. Ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar çalıştırdığımda TDR hatasını aldım. Sonra tekrar driverları silip en son driverleri kurduğumda sonuç değişmedi. PC'lerin ekran kartı modelleri 710M ve 940MX. Herhangi bir şekilde yardım edebilecek var mı bilemiyorum çünkü yerli yabancı bütün önerileri denedim ama yine de bir umut. Formattan sonra aldıgım hataların minidump dosyaları ve ekran kartı hata görüntüsünü yükledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
minidump

code 43.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı