Videoda olan spor programı uygun mudur?

Dramatic

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben spora yeni yeni evde kendi çabasıyla başlamış 16 yaşında biriyim. Evimde ekipmansız şekilde Full body çalışabileceğim bir program buldum. Her gün bu programı geceleri uyguluyorum, sabahları da karın kası için kalkınca leg raise yapıyorum. Sizce bu program yeterli midir eklenmesi/çıkarılması gereken önerdiğiniz hareket var mıdır?
Not: Spora yeni başladım çok iyi durumda değilim ve evde 1 adet 7 kiloluk dumbell var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karın kası için leg raise yeterli olmaz. Mountain climbers ve mekik öneririm. Bunları yaptıktan sonra durabildiğin kadar plank yapsan yeterli olur senin için.

Karın kası için leg raise yeterli olmaz. Mountain climbers ve mekik öneririm. Bunları yaptıktan sonra durabildiğin kadar plank yapsan yeterli olur senin için.
Hocam karın kası için sabahları uyguladığım program aşağıdaki gibi, ben ağrı hissedince sakatlanma olmasın diye bırakanlardanım kendimi çok sıkamıyorum fakat yavaş yavaş faydasını görüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı