Videodaki adamın yaptığı işlemler doğru mu?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar; videonun linkini koyuyorum. Oradaki temp dosyalarını filan siliyor. Peki silince sistem de hata çıkar mı? Yani bilgisayara bir şey olur mu? Sorun çıkar mı?

Prefetch hariç diğer ikisini silebilirsiniz ancak aman aman hızlanacağını sanmıyorum boşalttığı alan 500Mb yi geçmez eğer çok dolu değilse.

Neden geri geliyor ki? Windows kendisi mi yüklüyor otomatik?
Önbellek dosyaları hocam bunlar android cihaz kullandıysanız her uygulamanın altında doluyor o bar fark ettiyseniz aynısı.

Bu yalanı kim uydurdu ve neden herkes deyip duruyor bilmiyorum ama bilgisayarı hızlandırmakla hiçbir alakası yok.

Prefetch'in çok bir katkısı yok zaten Ntdll'in arkada yapacağı işlemler bunu neredeyse karşılıyor.

Her yerde, her videoda konuşuyorlar ve hep de karşıma çıkıyor.
O zaman fazla bir etkisi yoksa hiç uğraşama gerek yok?

Temp klasörleri mesela önek vereyim bir zip dosyasını WinRar ile açtın, içindeki dosyaları kendi bilgisayarına kopyalayacaksan yada içeriğini görmek istiyorsan WinRar onu önce Temp klasörüne yerleştirir ardından sana gösterir. Eğer WinRar'ı doğru bir şekilde kapatmazsan yada programın yapımcısı oradaki dosyayı silmekle uğraşmazsa o dosyalar Temp klasöründe kalır.

Her yerde, her videoda konuşuyorlar ve hep de karşıma çıkıyor.
O zaman fazla bir etkisi yoksa hiç uğraşama gerek yok?
Alan açmak için silmek mantıklı ama hızlandırmak amaç değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı