Videodaki bateri setinin ücreti ne kadardır?

Yer
Blackhole
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son zamanlarda bateriye ağır bir merak saldım. Direkt böyle bir şey alıp kendimi boğmayacağım, ileride bu tür bir set düşünüyorum peki ama bu bana ne kadara patlar bileniniz var mı? Ayrıca bateri kursu tam olarak nasıl işliyor? Özel hoca mı tutuluyor yoksa hocanın orada mı bateriyi çalıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en az bi 20 bin lira vardır. Baterin varsa hoca sana da gelir tabii de normal de sen gidersin kursa onların kendi davulları olur. Ev için çok uygun bir müzik aleti değil bence doremusicden baktım 4 bin liraya bile bateri var ama evde ne kadar çalabilirsiniz şüpheli. Elektronik bateriler var onları öneririm kulaklığınızı takıp çalarsınız en kalitelisini sesini alırsınız hemde.😉 Baterist değilim bu arada ama baterist arkadaşım var.

Bence en az bi 20 bin lira vardır. Baterin varsa hoca sana da gelir tabii de normal de sen gidersin kursa onların kendi davulları olur. Ev için çok uygun bir müzik aleti değil bence doremusicden baktım 4 bin liraya bile bateri var ama evde ne kadar çalabilirsiniz şüpheli. Elektronik bateriler var onları öneririm kulaklığınızı takıp çalarsınız en kalitelisini sesini alırsınız hemde.😉 Baterist değilim bu arada ama baterist arkadaşım var.
Hocam teşekkür ederim cevabınız için. 10-5 bin TL civarı arası bakıyorum -ki 2 opsiyon buldum ve dediğiniz gibi biri elektronik, diğeri akustik.

Son zamanlarda bateriye ağır bir merak saldım. Direkt böyle bir şey alıp kendimi boğmayacağım, ileride bu tür bir set düşünüyorum peki ama bu bana ne kadara patlar bileniniz var mı? Ayrıca bateri kursu tam olarak nasıl işliyor? Özel hoca mı tutuluyor yoksa hocanın orada mı bateriyi çalıyoruz?

Bir sürü profesyonel davulcu ile sahne yaptım %80 ninin davulu yoktu.

Gittiğiniz yerdeki kursta akustik bateri ile öğretirler. Öğrenme aşamasında evde egzersiz pedi ve baget kullanılır. İlla davul almanız gerekmez. Sonraki aşamada yeriniz / durumunuz müsaitse alabilirsiniz. Şart değil.

Davul evde çalınacak bir enstrüman değil. Müstakil eviniz varsa ok.

Bir sürü profesyonel davulcu ile sahne yaptım %80 ninin davulu yoktu.

Gittiğiniz yerdeki kursta akustik bateri ile öğretirler. Öğrenme aşamasında evde egzersiz pedi ve baget kullanılır. İlla davul almanız gerekmez. Sonraki aşamada yeriniz / durumunuz müsaitse alabilirsiniz. Şart değil.

Davul evde çalınacak bir enstrüman değil. Müstakil eviniz varsa ok.
Zaman her şeyi çözecektir hocam kendi adıma. Teşekkürler tekrardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı