429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.743 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Kasım 2023 #2 Steam sesi bu. Artı 0 Eksi
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 21 Kasım 2023 #3 429905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden arkada açık olan programları kontrol edin öyle bulabilirsiniz ama donanımsal bir şey olmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi
429905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden arkada açık olan programları kontrol edin öyle bulabilirsiniz ama donanımsal bir şey olmadığına emin misiniz?
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 429905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... KMS pico programını yükledinizmi. Artı 0 Eksi
429905 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşma haricinde arka plandan aralıklarla bu tarz bir ses geliyor, hangi uygulamadan olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... KMS pico programını yükledinizmi.
KS KS 429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.743 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Mertcanozdemir dedi: KMS pico programını yükledinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır. 333657 dedi: Görev Yöneticisi'nden arkada açık olan programları kontrol edin öyle bulabilirsiniz ama donanımsal bir şey olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden baktım bir süre ses paneli kısmıda açıktı ama anlayamadım. plxaxd dedi: Steam sesi bu. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama herhangi bir bildirim ya da mesaj gelmiyor bana. Artı 0 Eksi
Mertcanozdemir dedi: KMS pico programını yükledinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır. 333657 dedi: Görev Yöneticisi'nden arkada açık olan programları kontrol edin öyle bulabilirsiniz ama donanımsal bir şey olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden baktım bir süre ses paneli kısmıda açıktı ama anlayamadım. plxaxd dedi: Steam sesi bu. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama herhangi bir bildirim ya da mesaj gelmiyor bana.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Kasım 2023 #6 429905 dedi: Bana da öyle geldi ama herhangi bir bildirim ya da mesaj gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız çevrimiçi olduğunda çıkıyor bu ayarlardan kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
429905 dedi: Bana da öyle geldi ama herhangi bir bildirim ya da mesaj gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız çevrimiçi olduğunda çıkıyor bu ayarlardan kapatabilirsiniz.
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #7 Hocam Görev Yöneticisi'nin resmini atar mısınız? Artı 0 Eksi