Değil. Oradaki bir Fender, büyük ihtimalle 10-20 yıllık. Ayrıca videodaki Floyd rose bir model, sizin attığınız değil.
Squier Fender'in alt/yan markası. Eşdeğer gitarlar üretmiyorlar ama. Bu gitarın benzerini mutlaka bulursunuz fakat fiyat açısından veya tıpatıp aynı olmamasından ötürü tatmin etmeyebilir belki. En benzer bunu bulabildim.
Fender Player Stratocaster Floyd Rose HSS Akçaağaç Klavye Tidepool Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
Fender Player Stratocaster Floyd Rose HSS Akçaağaç Klavye Tidepool Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
Videodaki gitara modifiye yapılmış olabilir, emin değilim.
Arkadaşlar bu videonun 7:15'inci dakikasında bahsettiği gitar bu mu?
Videodaki gitar bir Fender stratocaster. Ama birçok şeyle oynanmış. Ya Fender'in Custom marketinden ya da iyi ustaların elinden geçmiş bir gitar. Manyetiklere gelince Fender stratocaster'larda sss dizilim manyetikler bulunur. Yani anlayacağınız zor bulabileceğiniz bir gitar. Linkteki gitar @Bora Dere hocamın da dediği gibi Squier. Squier; Fender'in Çin'de üretimini sürdürdüğü bir alt marka. Her ne kadar Fender'in ürettiği modellerle aynı modelleri üretse de Squier'in kullandığı malzeme tonaj ağacına kadar farklı. Yani anlayacağınız bu linkteki gitarla videodaki gitarın alakası bile yok.
Hocam istediğim gitar aynen böyle ama 8000TL veremem maalesef, bunların daha ucuzu yok mudur? Zaten başlangıç için alıyorum, o linkini attığım gitar beni memnun etmez mi sizce?
Başlangıç için alıyorsanız Floyd rose köprülü bir gitar seçmeniz sizin için zor olabilir şahsen ben yeni başlayanlara hiç önermiyorum. Bu gitar yerine Squier'in normal köprülü iyi gitarlarından tercih edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.