karamela79
Hectopat
Arkadaşlar gördüğünüz gibi bu rap klibindeki işaretin ne işareti olduğunu merak ediyorum, hiçbir bilgi de bulamadım buna dair. Bilenler varsa aydınatırsa sevinirim.
Evet.Hiçbir anlamı olmayan, o anlık yapılmış bir hareket de olabilir. Bu dandik el hareketi için internette araştırma mı yaptınız?
Önemsediğimden değil merak ettim sadeceYeraltındaki, gizli bir örgütün sembolü olabilir. Derin araştırmak lazım.
İşaret dillerine bakınız. Cevabı orada bulursunuz belki.Önemsediğimden değil merak ettim sadeceArkadaşlarım da bu hareketten yapıyor acaba yaygın bir şey mi veya tesadüfen mi bu "dandik" hareketi yapmaya başladılar diye merak ettim.
Eğer M,M anlamında ise Eminem'e gönderme yapmışta olabilir.Sonuçta ismi Marshall Mathers
Burada yazılandan anladığım kadarıyla bir el ile bu işaret yapıldığında " M " harfi olduğu yazıyor, iki el ile yapıldığında " M, M " olabilir mi diye düşündüm. Forumda açılan konu, yapılan yorumu beğenmeyip eleştirmek moda oldu galiba. Kimin neyi merak edip araştıracağı neden insanlara dert oluyor anlamış değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.