Dediğim gibi maalesef bir bilgi bulamadım anca bilen kişilere sorarak öğrenebilirsiniz.Hocam 15 yaşındasın ne yapcan sen diye gecistirdiler beni ulusdaki elektronikçilere sorcam yarın bi
Sağ ol ama nereden alırım trendoy robotistan da satılıyor mu eğer güvenilir yurt dışından alma sitesi varsa oradan alayim.
Peki bir şey daha soracağım ATtiny85 neyin içine koyuyor.
Hocam entegre soketi büyük ihtimalle. Bozulunca lehim sökmek zor diye sokete koyup hemen değiştiriyorlar.Evet hocam elektronik seyler ilgimi çekmeye basladı normalde uygulama oyun fslan yapıyordum şuan 15 yasımdsyım 5 yıldır yazılımla ilgileniyorum sonra bunlar ilgimi cekmeye basladi gelistirmek istiyorum kendimi
AYrıca hocam o degil mikro denetleyiciyi bi makina gibi bisiye koyuyordu gorselini atim hemen
Hocam isaretledim gorselde
Eki Görüntüle 2261005
Hocam entegre soketi büyük ihtimalle. Bozulunca lehim sökmek zor diye sokete koyup hemen değiştiriyorlar.
Hocam işinize yaradıysa lütfen çözüm olarak işaretle sadece 3 çözümüm var![]()
Sol alttaki rapotla yazısından çözüm seç. Eğer varsa mesajımın bir yerkerinde tik var ona basSağ ol ama nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.