Videodaki malzemeler nedir?

BYNİCKY

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu videodaki malzemeler nedir hepsi. Mikrodenetleyimi ne onların listelerini atar mısınız özelliklede mikrodenetleyici programlama aleti lazım, en sondaki videoda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol ama nerden alırım trendoy robotistanda satılıyormu eğer güvenilir yurt dışından alma sitesi varsa ordan alayim

peki bişi daha sorcam ATtiny85 neyin içine koyuyor

Evet hocam elektronik seyler ilgimi çekmeye basladı normalde uygulama oyun fslan yapıyordum şuan 15 yasımdsyım 5 yıldır yazılımla ilgileniyorum sonra bunlar ilgimi cekmeye basladi gelistirmek istiyorum kendimi

AYrıca hocam o degil mikro denetleyiciyi bi makina gibi bisiye koyuyordu gorselini atim hemen

Hocam isaretledim gorselde
1721678721196.png

Evet hocam elektronik seyler ilgimi çekmeye basladı normalde uygulama oyun fslan yapıyordum şuan 15 yasımdsyım 5 yıldır yazılımla ilgileniyorum sonra bunlar ilgimi cekmeye basladi gelistirmek istiyorum kendimi

AYrıca hocam o degil mikro denetleyiciyi bi makina gibi bisiye koyuyordu gorselini atim hemen

Hocam isaretledim gorselde
Eki Görüntüle 2261005
Hocam entegre soketi büyük ihtimalle. Bozulunca lehim sökmek zor diye sokete koyup hemen değiştiriyorlar.

Hocam işinize yaradıysa lütfen çözüm olarak işaretle sadece 3 çözümüm var :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı