Videodaki tarzda peekler atabilmek için neler yapılmalı?

Androids

Megapat
Arkadaşlar unutamadığım bir video var linkini bıraktım, adam sağ omuz peekleyip üç kişi indiriyor ve bunu yılların oyuncusu Unlost ve Rip'e yapıyor. FACEIT 9 levelim ama ben bile bu tarz peekler atamıyorum. Bunun gibi prefire ve peek atmayı geliştirmek için ne gibi antrenmanlar yapmalıyız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar unutamadığım bir video var linkini bıraktım, adam sağ omuz peekleyip üç kişi indiriyor ve bunu yılların oyuncusu unlost ve Rip'e yapıyor. FACEIT 9 levelim ama ben bile bu tarz peekler atamıyorum. Bunun gibi prefire ve peek atmayı geliştirmek için ne gibi antrenmanlar yapmalıyız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CS2'de peek bitti. Eğer çalışmak istiyorsanız, prefire atölye haritalarında çalışabilirsiniz.

Bu yayını canlı izlemiştim. Eleman çok şüpheli vuruşlar atıyordu. Hile midir bilmem de bu vuruşlar için tepki süren ve Crosshair placementın çok iyi olmalı.

CS2'de peek bitti. Eğer çalışmak istiyorsanız, prefire atölye haritalarında çalışabilirsiniz.

CS 2 de peek bitti derken ? Şu cümle hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir bu arada.

CS 2 de peek bitti derken ? Şu cümle hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir bu arada.
Subtick zımbırtısı sağolsun CS:GO'dan beter ettiler oyunu. Peek CS:GO kadar rahat ve isabetli olmuyor artık. Adamın kafasına vuruyorsun arkaya doğru gidiyor 1 saniye sonra tekrar normal haline dönüyor hs yememiş oluyor. İnsan üstü tepki süreleri yüzünden oyun bozuldu.

Subtick zımbırtısı sağ olsun CS:GO'dan beter ettiler oyunu. Peek CS:GO kadar rahat ve isabetli olmuyor artık. Adamın kafasına vuruyorsun arkaya doğru gidiyor 1 saniye sonra tekrar normal haline dönüyor HS yememiş oluyor. İnsan üstü tepki süreleri yüzünden oyun bozuldu.

Subtick muhabbetine katiliyorum bende bazen duvar arkasinda ölüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı