CS2 haksız ban için ne yapılmalı?

Hesabını paylaşabilir misin?
Hocam eğer yardımcı oluyorsanız lütfen bana da bakınız daha bugün 1 saat önce seçkin maçtayken ban yedim. Hesabım 6 yıllık emek hesabı bi kere bile hile açmışlığım yok haksız yere ban yiyorum steam destek buna hiçbir şey yapamayız diyor çok saçma ama bi yardımcı olun lütfen

Hocam eğer yardımcı oluyorsanız lütfen bana da bakınız daha bugün 1 saat önce seçkin maçtayken ban yedim. Hesabım 6 yıllık emek hesabı bi kere bile hile açmışlığım yok haksız yere ban yiyorum steam destek buna hiçbir şey yapamayız diyor çok saçma ama bi yardımcı olun lütfen
Hesap linkinizi paylaşır mısınız?

Hemen atıyorum hocam.

Steam Community :: Moss buyurun hocam umarım yardımcı olabilirsiniz.

Hocam bu arada ek bilgi olarak söyleyim VAC ban değil Overwatch ban yedim yani otomatik bir sistem yüzünden şu an mağdur durumdayım.

Hesabını paylaşabilir misin?

Hocam yardımcı olabilecek misiniz acaba sizden bir geri dönüş alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen atıyorum hocam.

Steam Community :: Moss buyurun hocam umarım yardımcı olabilirsiniz.

Hocam bu arada ek bilgi olarak söyleyim VAC ban değil Overwatch ban yedim yani otomatik bir sistem yüzünden şu an mağdur durumdayım.

Hocam yardımcı olabilecek misiniz acaba sizden bir geri dönüş alamadım.
Hocam genel olarak hesap incelemesi ve birkaç demoya göz atmak için soruyorum genelde. Boş vaktimde bakacağım. Yoksa benim elimden gelebilecek bir şey yok, insanlar genelde bu konuda yalan söylüyor emin olmak amaçlı bakıyorum baktığım zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı