oyyuncuonur
Centipat
Daha fazla
Bir sorun olacagini sanmiyorum tamamen size bagli.
1- surekli farkli farkli video icerikleri atmayin 1 oyuna veya bir icerige bagli kalin.
2- videolara guzel etiket ve baslik atin vidıq bunun icin size yardimci olabilir.
3- daha populer ıceriklere yonelin.
4- kesitler cok uzun kimsenin 1 mac'i tamamen izleyecegini dusunmuyorum guzel kesitler alabilirsin.
5- kucuk resimler izleyicinin dikkatini ceker ve izlenme sayisi artar.
Bir gün CS, bir gün Miles Morales, bir gün NFS atmışsın. Kendine sorman gereken soru insanlar neden seni izlesin? Benim seni izlemem için bir sebep var mı? Yorumsuz düz oynayış yapıyorsun, izlenmeyi bekleyemezsin ki. Full Türkçe alt yazılı oyunu baştan sona kaydeder, sıkıcı kısımları keserek video-film yayınlayabilirsin. Bknz:
Ya da CS ile ilgili taktik, rehber videoları çekebilirsiniz ve şunu unutmayın her şey zamanla gelişir. Mükemmel editler yapıp 300 takipçiydim, günün birinde bir edit yaptım 3M izlendi.
Olmaz.
Attığım oyunların başlığı ve açıklamasını İngilizce yapsam, fakat attığım oyunun dili türkçe olsa, yamayla türkçeye çevirdiğim oyunu atsam başlığı ve açıklamasını İngilizce yazarak, o şekilde de olur değil mi? Yani oyunun dilinin İngilizce olması şart değil di mi?