KağanKabadayı
Centipat
Sizce abone sayısı falan normal mi?
Devamı gelecektir emin ol.
Sizce abone sayısı falan normal mi?
1 videoya göre ve video atma zamanına göre çok normal ama bunun gibi gizem videolarını bence tek tek shortsta yayınlaman daha çok izlenme kazandıracaktır çünkü shortsun algoritmasında sen kaliteli shorts videoları izliyorsan bir anda kalitesiz video çıkabiliyor (videona kötü demiyorum örnek veriyorum) yani shortsta bir anda cyberpunkla alakası olmayan birinin karşısına bile çıkabilir ve ilgisini çekip kanalına sürükleyebilirsin ama farklı video tarzlarıda dene çünkü cyberpunk falan çekersen hep o kanalına giren kişi hep cyberpunk çektiğini görürse hemen çıkabilir.Sizce abone sayısı falan normal mi?
Teşekkür ederim zaten yeni video düşünüyordum cyberpunk'dan farklı olarak1 videoya göre ve video atma zamanına göre çok normal ama bunun gibi gizem videolarını bence tek tek shortsta yayınlaman daha çok izlenme kazandıracaktır çünkü shortsun algoritmasında sen kaliteli shorts videoları izliyorsan bir anda kalitesiz video çıkabiliyor (videona kötü demiyorum örnek veriyorum) yani shortsta bir anda cyberpunkla alakası olmayan birinin karşısına bile çıkabilir ve ilgisini çekip kanalına sürükleyebilirsin ama farklı video tarzlarıda dene çünkü cyberpunk falan çekersen hep o kanalına giren kişi hep cyberpunk çektiğini görürse hemen çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.