YouTube Videolar neden izlenmiyor?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar ben YouTube'da mobil editörüm videolarıma olabildiğince emek veriyorum ama 1000 izlenme bile alamamaya başladım. Neden böyle oluyor sizce? Mesela örnek bir videom Örnek video sizce neden izlenmiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yazı siliti olabilir
2 edite bazı yerler çok uzun
3 illa izlencek diye bir şey yok.

içeriğinin özgün ve ilgi çekici olmalı. gündemi takip etmelisin milletin hangi videosu izleniyorsa o konudan devam etmelisin. biraz da takviye satın alırsın çeşitli platformlardan videon havalı dursun diye

YouTube'da bu tarz editlerin tutacağını düşünmüyorum. Shorts keşfeti berbat ötesi olmaya gittiği için Instagram veya TikTok'ta üreticilik yapabilirsin. Adını ve fontunu da değişirsen ve gündemden videolar yaparsan tam olur.

Ad önerisi var mı hocam ya da font.

İçeriğinin özgün ve ilgi çekici olmalı. Gündemi takip etmelisin milletin hangi videosu izleniyorsa o konudan devam etmelisin. Biraz da takviye satın alırsın çeşitli platformlardan videon havalı dursun diye

Hocam Instagram'daki trendi YouTube'a getirmeye çalışıyorumda olmuyor herhalde YouTube Shorts batmış resmen.

Hocam trende ayak uydurmalısınız kafanıza göre video çekerseniz tutmaz trendler hakkında video yapacaksınız.

Deniyorum hocam olmuyor.

Ad önerisi var mı hocam ya da font.

Hocam Instagram'daki trendi YouTube'a getirmeye çalışıyorumda olmuyor herhalde YouTube Shorts batmış resmen.

Deniyorum hocam olmuyor.
beyaz renk çak parlamayı kıs okeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…