Arkadaşlar 24 FPS videoları izlerken 20 FPS gibi hissettiriyor. Televizyonda Hızlı ve Öfkeli filmini aynı anda açtım bilgisayarda her 10 saniyede bir saniye geriye düştü. Ayrıca video kalitesinde gözle görülür bir kalite sorunu var, eski bilgisayarımda aynı videoyu açıyorum daha kaliteli ve gecikmesiz kasmadan oynatabiliyor.
Oyunlarda hiçbir kasma olmadan oynayabiliyorum ama film izleme konusunda gerçekten rahatsız ediyor. Lütfen yardım edin BIOS'um da güncel zaten.
Çok teşekkür ederim bs. Player indirdim sorun çözüldü ancak Windows'un dahili oynatıcısında yine aynı sorun var. Acaba nasıl kodek paketlerini Windows'un dahili oynatıcısına dahil edebilirim?
Çok teşekkür ederim bs. Player indirdim sorun çözüldü ancak Windows'un dahili oynatıcısında yine aynı sorun var. Acaba nasıl kodek paketlerini Windows'un dahili oynatıcısına dahil edebilirim?
Kodek paketleri yükleyerek bilgisayarın ayarlarını bozma hiç gerek yok en iyi çözüm VLC Player kullanman onun en büyük alternatifi ise daum pot Player, bs Player de renklere müdahale ediyor. Windows'un dahili hiçbir yazılımı performanslı veya kullanışlı değil kullanma.