Videolarım nedense izlenmiyor

BoraRz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar 14 yaşında arkadaşlarımla video çeken birisiyim. Yeni bir PUBG Lite komik anlar videosu çektik fakat yeterince izlenmiyor abone sayıma göre çok çok düşük izleniyor. Neden oluyor bu yanlış bir şey mi yapıyorum lütfen eleştirirseniz sevinirim. Her türlü eleştiriye açığım ve hatalarımı düzeltmek istiyorum. Videoya ufak bir göz atın ve lütfen hatalarımı söyleyin nerede yanlış yapıyorum. Düzenli video at demenize gerek yok zaten yeni bir program yaptım haftada 3 video Pazartesi, Çarşamba, Cuma düzenli video atacağım. Onun harici bir yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum eleştirilerinizi.
Buyrun efenim videom:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 24 yaşında biri olarak izlemezdim videonu, çünkü ne PUBG Mobile severim ne de çocuk.

1- Videolarında komik anlar dediğin şeyleri izlerken gülmedim, acaba neden?
2- Videoları 10 dakika yapmanın amacı ne, zaten para kazanamazsın şu an. Kısa kısa yap 4 dakikayı geçmesin.
3 - Son olarak mikrofonlarınız çok kötü, sürekli bir cızırtı var. Ayrıca müzik sesi çok yüksek, %50 daha kıs.

Ben 24 yaşında biri olarak izlemezdim videonu, çünkü ne PUBG Mobile severim ne de çocuk.

2- Videoları 10 dakika yapmanın amacı ne, zaten para kazanamazsın şu an. Kısa kısa yap 4 dakikayı geçmesin.
3 - Son olarak mikrofonlarınız çok kötü, sürekli bir cızırtı var. Ayrıca müzik sesi çok yüksek, %50 daha kıs.
Çocukları sevmek kısmı hariç katılıyorum.

YouTube'da o kadar fazla içerik yapan varki tutturmanız imkansıza yakın güzel bir paranız olması lazım. 2. olarak @Silinen üye'inde dediği gibi mikrofonlarınız kulaklık mikrofonu büyük bir ihtimal. Ses çok kötü sesleriniz zaten ince kulaklıkla birleşince insanın kulağında dans ediyor sesler. Arkadaki müzik baydı 2. dakikadan sonra dalmışım. Bu videoyu 10 dakika full izlesem bile tek gülüceğim nokta neye gülüyor bunlar diye gülerim.

Bu tarz işlerde bir anda yüksek hızlanma sayılarına ulaşman tanınan bir yayıncı seni izleyenlere tanıtıp reklamını yapmazsa zor. Birde yaptığın içerik başka Youtube kanallarından ne kadar farklı insanlar seni ne için izlesin seni. Bir şeyler yapıp insanların takdir etmesini bekleyemezsin. İyi şeyler yaparsan zaten eninde sonunda istediğin şeyleri elde edersin umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Bak kardeşim 18 yaşındayım illa bir PUBG videosu izleyeceksem muhtemelen mithrain ve onun gibi başarılı birilerini izlerdim. Oturupta rastgele birini izlemezdim. Sana tavsiyem YouTube'da başarılı olmak istiyorsan önce belirli bir olgunluk seviyesine ulaş. Daha sonra çekeceğin videonun içeriğinde ustalaşmış ol. YouTube'da PUBG videoları yayınlayıp yüzbinlerce abonesi olan kişilerin yaş ortalaması en az 24-25 falandır ve hepsi en az Türkiye çapında kaliteli oyunculardır. Asla hevesin kırılmasın ama YouTube için yaşın çok erken.

Teşekkürler 10-13 dakika arası yapılınca youtube daha çok öneriyor dedi Afgan Rasulov eğitiminde bende öyle yapıyorum. Tavsiye için teşekkürler dediklerini yapacağım.
YouTube'da o kadar fazla içerik yapan varki tutturmanız imkansıza yakın güzel bir paranız olması lazım. 2. olarak @Silinen üye'inde dediği gibi mikrofonlarınız kulaklık mikrofonu büyük bir ihtimal. Ses çok kötü sesleriniz zaten ince kulaklıkla birleşince insanın kulağında dans ediyor sesler. Arkadaki müzik baydı 2. dakikadan sonra dalmışım. Bu videoyu 10 dakika full izlesem bile tek gülüceğim nokta neye gülüyor bunlar diye gülerim.
Corsair HS50'nin mikrofonunu kullanıyorum bunun driver'ı falan yokmu nasıl düzgün bir hal alır?
Bu tarz işlerde bir anda yüksek hızlanma sayılarına ulaşman tanınan bir yayıncı seni izleyenlere tanıtıp reklamını yapmazsa zor. Birde yaptığın içerik başka Youtube kanallarından ne kadar farklı insanlar seni ne için izlesin seni. Bir şeyler yapıp insanların takdir etmesini bekleyemezsin. İyi şeyler yaparsan zaten eninde sonunda istediğin şeyleri elde edersin umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Oldunuz fakat ne gibi bir içerik üretmem gerek onuda yazar mısın?
Kim izliyor böyle video'ları?
Sen ne gibi videolar izliyorsun mesela 14 yaşındaki bir çocuktan ne beklersin?
Bak kardeşim 18 yaşındayım illa bir PUBG videosu izleyeceksem muhtemelen mithrain ve onun gibi başarılı birilerini izlerdim. Oturupta rastgele birini izlemezdim. Sana tavsiyem YouTube'da başarılı olmak istiyorsan önce belirli bir olgunluk seviyesine ulaş. Daha sonra çekeceğin videonun içeriğinde ustalaşmış ol. YouTube'da PUBG videoları yayınlayıp yüzbinlerce abonesi olan kişilerin yaş ortalaması en az 24-25 falandır ve hepsi en az Türkiye çapında kaliteli oyunculardır. Asla hevesin kırılmasın ama YouTube için yaşın çok erken.
Ama bahsettiklerinin hepsi küçük yaşta başladı bu yaşta yapabileceğim hiçmi bir şey olmaz??

Oldunuz fakat ne gibi bir içerik üretmem gerek onuda yazar mısın?

Sen ne gibi videolar izliyorsun mesela 14 yaşındaki bir çocuktan ne beklersin?

Üreteceğin içeriği kendin bulacaksın.

Şahsen 14 yaşındaki bir çocuktan ince sesiyle küfür etmesi dışında bir beklentim yok benim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı