YouTube Videoların nasıl daha fazla izlenmesi sağlanır?

Hocam rica etsem konudan bağımsız kişisel bir soru için instagramdan yazabilir misiniz,
ig : Sypuina
Buradan sorabilirsiniz hocam yanıtlarım. Yada konu açıp oraya etiketleyin konu dışı olur burada konuşsak.

Yok hocam sadece nasıl içerikler var kafamda biraz fikir oluşması açısından bakmak istemiştim.
FC25 oyununu kullanıyorum futbol içeriğim. Kendime özgün birşeylerde kattım 6 ayda 9000 aboneye ulaştım. Öncedende başka kanallarım oldu onlardanda para kazandım, müzik kanalım vardı mesela ama o tarz kanallarda telif işi olduğundan karınız az oluyor.

Buradan sorabilirsiniz hocam yanıtlarım. Yada konu açıp oraya etiketleyin konu dışı olur burada konuşsak.

FC25 oyununu kullanıyorum futbol içeriğim. Kendime özgün birşeylerde kattım 6 ayda 9000 aboneye ulaştım. Öncedende başka kanallarım oldu onlardanda para kazandım, müzik kanalım vardı mesela ama o tarz kanallarda telif işi olduğundan karınız az oluyor.
Maksimum ne kadar kazandınız peki

Hocam nasıl tarzda bir video yapmamı önerirsiniz hiç bulamıyorum konu.

Günlük 500 kazandım en fazla.
Birde kaçıncı videonuzda patladınız hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı