[Videolu] Yurt Dışından Gelen Evga Gtx780 Classifield - Technopat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Staber

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Turizm
Arkadaşım yurtdışından ekran kartı getiricek bana , MSI gtx 770 lightlining düşünüyordum 400 $ yoksa 350 $ daha verip MSI gtx 780 lightlining almaya değer mi ? Öte yandan MSI gtx780 için ortadaki fan hatalı yapım olduğu söyleniyor diğer yandaki fanların üflediği sıcak havayı tekrar üflüyormuş ve kullandığı ramler 3.sınıf diyolarlar , sonuç olarak ekran kartını o.c yapmıcam benchmark lada işim yok tabiki tamamen BF3 oyuncusuyum. Dİyeceksinziki o kadar para vermeye değermi Teknoloji işte hastalık gibi daha doğrusu =)

Başka bir seçenekte EVGA dikkatimi çekiyor, EVGA gtx770 Classified 500$ ve EVGA gtx780 Classified 700$. Yani arkadaşlar kesin olarak yurtdışından bir kart gelicek hangi seçimi yapmalıyım karar veremedim. Bu arada imzamdaki sistemi satıp i4670k işlemcili bir sistem kurmayı düşünüyorum ekran kartı geldikten sonra. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkürler, başka bilgisi olan arkadaşlarda var ise paylaşırlarsa sevinirim.. Büyük ihtimal evga ya yönelicem.

GTX 780 = 700 $
Gigabyte GTX 770 SLI = 2 * 380 $ = 760 $
ya da
MSI N770 Twin Frozr SLI = 2* 400 $ = 800 $
60 $ ya da 100 $ fark ile 20-40 fps den fazla kazanç elde edebilirsiniz ki bf5'i bile kaldıracaktır diye düşünüyorum. :D

index.php

GTX 780 = 55 FPS
GTX 770 SLI (referans tasarım) = 83 FPS
Fark = 83 - 55 = 28 FPS

Bence SLI yapmak mantıklı bir seçim olacaktır, birde yanına HX 850 alırsanız 200 watt'dan fazla OC için alanınız olacaktır. Anlayacağınız GTX 770 SLI + OC için 760w güç kaynağı yeterlidir, tabi 80+ ve önerilen olarak 'gold' olması şartıyla.

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim =) Aslında mantıklı o kadar parayı verdikten sonra dediğin yapılabilir ama işlemci ne olcak ? Hangi işlemci kaldırır gtx770 SLI ?

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim =) Aslında mantıklı o kadar parayı verdikten sonra dediğin yapılabilir ama işlemci ne olcak ? Hangi işlemci kaldırır gtx770 SLI ?

Türkiyede EVGA olsa ben EVGA alırdım.

Hemen hemen bütün işlemciler kaldırır. Fakat darboğaz sıkıntısı yaşayabilirsiniz. O yüzden iyi birde işlemci almamı tavsiye ederim. Ayrıca SLİ biraz bence sıkıntılı gibi her oyunu SLİ desteği varmıki ?

Türkiyede EVGA olsa ben EVGA alırdım.

Hemen hemen bütün işlemciler kaldırır. Fakat darboğaz sıkıntısı yaşayabilirsiniz. O yüzden iyi birde işlemci almamı tavsiye ederim. Ayrıca SLİ biraz bence sıkıntılı gibi her oyunu SLİ desteği varmıki ?
Her oyunda SLI desteği olmasa bile GTX 770 her oyunu rahatlıkla açabilecek bir kart olduğu için (ultra ayarlarda) herhangi bir sıkıntı olmayacaktır, ve yeni çıkan oyunlarda da SLI desteği olacağı için (en azından büyük oyunlarda) bu konuda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

İşlemci olarak ise i7-4770k ile güzel bir MSI Z87 Gaming serisinden anakart çektin mi keyfine diyecek yok! :) i7-4770k Intel'in yeni çıkan Ivy Bridge-E serisindeki bir çok işlemciyi geçiyor 'benchmark test'lerinin çoğunda.

Şimdiden hayırlı olması dileğiyle. :)

4820K tavsiye ederim. Fakat anakarta bayağı bir para bayılman lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı