Videoya Altyazı Gömme...?

ADeniz

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir animenin bütün bölümlerini indirmiştim fakat aynı klasörde hem video hem de Türkçe altyazısı var ben bu altyazıyı video ile birleştirerek tek parça yapmak istiyorum bunun için bir program önerir misiniz ya da farklı yoldan nasıl yapabilirim.


NOT: (1-2 program denedim AVI uzantılı mı ne diyordu videoyu ekleyemiyordum.)
 
@MF Peki istedigim playerda izleyebilir miyim biraz nette gezindimde farklı bir player kullanılıyorlardı mesela VLC , Media Player , Gom player da izleyebilir miyim ?
 
@MF Önerdiğiniz program işe yaradı fakat galiba dediğiniz gibi anime eski ilk videolarında ANKA Dosyası yazıyor bu videolarda işe yaramıyor malesef , yaklaşık 100 bölümü böyle. Bu videolar için de birşeyler yapılabilir mi ? :)
 
Bazıları (.tmp) geri kalanı (.anka) . Dediğiniz MediaInfo nedir bilmiyorum söylerseniz belki yapıştırabilirim. :)
 
Dediğiniz gibi kurmuştum aslında direk diğer bölümlerde mediaInfo bakılabiliyor ama dediğim bölümlerde sağ tıkladığımda öyle bir seçenek karşıma gelmiyor. Neyse başka yerden indiririm daha sonra program için de teşekkür ederim. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı