Videoyu kırpmadan nasıl dik yapılabilir?

Makaleler
12
Arkadaşlar elimde 4K yatay video var ben bunu dikey yaptığımda Zoom yapmak zorunda kalıyorum ve kötü duruyor. Yapmazsam da video üst ve atlında siyahlık kalıyor. Bunu yakınlaştırmadan ve altında üstünde siyahlık kalmadan nasıl dikey yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2023-12-07 212546.png

Arkadaşlar elimde 4K yatay video var ben bunu dikey yaptığımda Zoom yapmak zorunda kalıyorum ve kötü duruyor. Yapmazsam da video üst ve atlında siyahlık kalıyor. Bunu yakınlaştırmadan ve altında üstünde siyahlık kalmadan nasıl dikey yapabilirim?

Eki Görüntüle 2044752
Kırpmadan yapamazsınız.

Eki Görüntüle 2044752

Birazcık yakınlaştırmaktan başka çareniz yok bu saye de hem daha az siyahlık kalır ve video çok kırpılmamış olur.

Eki Görüntüle 2044752
Malesef yapamazsın. Şöyle düşün, kaplumbağanın uçması için kanatları olması gerek ancak onun kabuğu var, kabuğu söküp kanat takamadığına göre uçamaz. Gerçi ağırlık meselesi ve zilyon tane aerodinamik konusu da var ama basit düşünelim biz.

Sadece "ortalama" bir kırpma belirleyip ona göre eksilterek yerleştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı