2 Ay önce yeni sistem ve bu monitörü aldım gayet güzel bir monitör. Kesinlikle alınır. Monitörün yanında HDMI kablosu geliyor DP kablosunu kendin alman gerek.
Açıklamasında OUTLET yazıyor. Yani iade edilen ürünler bunlar. 200 TL için böyle bir riske girmeni önermem. Benim gibi Hepsiburada üzerinden alabilirsin.
Açıklamasında OUTLET yazıyor. Yani iade edilen ürünler bunlar. 200 TL için böyle bir riske girmeni önermem. Benim gibi Hepsiburada üzerinden alabilirsin.
Onu kimse bilemez. Adam almıştır beğenmemiştir iade etmiştir. Veya bir yerinde sorun çıkmıştır. Dediğim gibi 100 - 200 TL için böyle bir risk almak mantıklı değil.
Bende bu cihazdan var. Kullanıyorum. Siyah dengesi çok çok iyi değil. Ama ona rağmen alınabilecek en iyi curved 1ms oyuncu monitörü diyebilirim. Birçok görüntü ayarı bulunmakta. Ben Mac ayarında kullanıyorum. Renkler daha güzel geldi çünkü. FreeSync açınca 1ms deaktif oluyor. Yani FreeSync ve 1ms beraber kullanılamıyor. Bu aklında bulunsun. Onun haricinde güzel monitör. O kadar güzel ki üstünden jelatinlerini dahi çıkarmadım [emoji3]