Link paylaşabilirsen yorum yaparım. Bütün ilanlar aynı değil sonuçta.Hocam N11 üzerinde diğer sitelere göre 300-400₺ daha ucuza satılıyor. Bir fark var mı?
Paylaştım dostum.Link paylaşabilirsen yorum yaparım. Bütün ilanlar aynı değil sonuçta.
Açıklamasında OUTLET yazıyor. Yani iade edilen ürünler bunlar. 200 TL için böyle bir riske girmeni önermem. Benim gibi Hepsiburada üzerinden alabilirsin.Teşhir Monitör Modelleri ve Fiyatları - n11
Teşhir Monitör ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Monitör modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Paylaştım dostum.
Hocam acaba outlet olması problemli olduğu için mi yoksa sadece memnuniyessizlik mi?Açıklamasında OUTLET yazıyor. Yani iade edilen ürünler bunlar. 200 TL için böyle bir riske girmeni önermem. Benim gibi Hepsiburada üzerinden alabilirsin.
Eki Görüntüle 395910
Onu kimse bilemez. Adam almıştır beğenmemiştir iade etmiştir. Veya bir yerinde sorun çıkmıştır. Dediğim gibi 100 - 200 TL için böyle bir risk almak mantıklı değil.Hocam acaba outlet olması problemli olduğu için mi yoksa sadece memnuniyessizlik mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.