ViewSonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz alınır mı?

AMD kullanıyorsanız Gsync gerekli değil tabi. Ips çok daha iyi canlı renkli ekrandır. Ama çok yavaştır. Grafik ile uğraşanlar içindir. Tn panel en hızlısıdır. Ama tabi daha sönüktür grafikleri. Oyuncular içindir.

Oyunla pek aram yok akşamları birkaç saat CS atarım film izlerim daha çok PC'de düşündürdü şu an :)

Şöyle IPS paneli daha canlıdır daha gerçekçidir ama TN panel kadar hızlı geçişleri yoktur daha göze hitap eder ama TN panel daha parlak daha hızlı ve daha az canlılık ama eğer iyi model ve markaysa sıkıntı olmaz.
@sekerr AMD ekran kartı kullanıyorum hocam, IPS ve TN arasındaki fark nedir aşağı yukarı?

Bir de ekran kartınızın modeli nedir?
Ben TN panel önermiyorum. Artık bu devirde minimum VA panel kullanın. TN paneller artık ölü yatırım. VA ile TN panel arasında bile fark var.

Neden öyle dediniz TN panel saçma değil sadece artı ve eksileri var IPS'nin yok mu ya da VA'nın sanki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı