SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD
Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #2 Çerçeveleri çok belirgin ve yeni nesil monitörler için uygun değil, ben tercik etmem. Siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çerçeveleri çok belirgin ve yeni nesil monitörler için uygun değil, ben tercik etmem. Siz bilirsiniz.
xXenom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 SiyahLotus dedi: Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD Genişletmek için tıkla... DP kablosu ile FreeSync'i Nvidia ekran kartlarında da kullanabilirsin. Bu bütçeye gayet iyi bir monitör. IPS ekran veya G-Sync Compatible istenirse bütçenin biraz daha artması gerekir. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD Genişletmek için tıkla... DP kablosu ile FreeSync'i Nvidia ekran kartlarında da kullanabilirsin. Bu bütçeye gayet iyi bir monitör. IPS ekran veya G-Sync Compatible istenirse bütçenin biraz daha artması gerekir.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 31 Temmuz 2022 #4 SiyahLotus dedi: Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD Genişletmek için tıkla... Aynı modeli ben de İtopya'dan aldım ve halendir kullanıyorum gayet memnunum. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Arkadaşlar İtopya'da 2199 TL sizce alınır mı? Ekran kartım 3060 Ti monitör galiba sadece FreeSync destekliyor ekran yırtılması gibi sorunlar yaşar mıyım alırsam? Link: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD Genişletmek için tıkla... Aynı modeli ben de İtopya'dan aldım ve halendir kullanıyorum gayet memnunum.
KS KS SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 31 Temmuz 2022 #5 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Aynı modeli ben de İtopya'dan aldım ve halendir kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ekran yırtılması gibi problemler yaşadın mı hiç dostum. Artı 0 Eksi
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Aynı modeli ben de İtopya'dan aldım ve halendir kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ekran yırtılması gibi problemler yaşadın mı hiç dostum.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 31 Temmuz 2022 #6 SiyahLotus dedi: Ekran yırtılması gibi problemler yaşadın mı hiç dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Valorant oynuyorum görüntü güzel ama siz ürünü aldığınızda test edin bir şey çıkarsa iade edersiniz. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Ekran yırtılması gibi problemler yaşadın mı hiç dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Valorant oynuyorum görüntü güzel ama siz ürünü aldığınızda test edin bir şey çıkarsa iade edersiniz.