Bu arada arkadaşlar ViewSonic desteğe mail atmıştım hangi marka DP kablo almak lazım diye kutudan çıkmıyor demiştim bu gün kablo göndermişler bana uygun olan kabloyu.
Bu DyAc™ ne ya ? DyAc™ (Dinamik doğruluk), Hareket bulanıklığını (Motion Blur) en en düşük seviyelere düşürmek için tamamen Zowie ve BenQ tarafından geliştirilmiş ve tescilli bir marka (™) haline gelmiştir.
Fiyat olarak hepsi uçtu geçen hafta 1278 liraya aldım şimdi 1500 TL olmuş. Özellik olarak tamamen aynı 2 monitör arasında 300 TL fark varsa ucuzu almak daha mantıklı. Onu ima etmek istemiştim.
2 Monitörü de kullandım Zowie'nin teknik özellikleri dururken tasarım için ROG almak aptallık. Aktif olarak monitörü kullanan bir arkadaşım var. Zowie'nin malzeme kalitesi iyi değil bu arada ama oyundaki doğruluk hiçbir monitör ile kıyaslanamaz.
Fiyat olarak hepsi uçtu geçen hafta 1278 liraya aldım şimdi 1500 TL olmuş. Özellik olarak tamamen aynı 2 monitör arasında 300 TL fark varsa ucuzu almak daha mantıklı. Onu ima etmek istemiştim.
Öyle değil maalesef iki monitörü yan yana koyup iyice incelerseniz aynı panel olmasına rağmen kalibrasyon olarak ViewSonic'in önde olduğunu anlarsınız. Keskinlik olayına hiç girmiyorum bile.
Ben resimde anlatıldığı gibi taktım ama yuvarlağın bağlantılı olduğu yer yuvaya tam oturmuyor galiba tasarım öyle resimde gösterilen şekilde zorlamadan aşağı doğru sağa sola esneterek oturttum çok sağlam bir şey değil zaten orada duruyor
Merhaba monitör bugün elime ulaştı fakat sol çerçevede 1mm kadar yukarıdan aşağıya bir sarı çizgi var gibi. Kullanan kişilerde bu şekilde mi?Bir de tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mıdır ?
Merhaba monitör bugün elime ulaştı fakat sol çerçevede 1mm kadar yukarıdan aşağıya bir sarı çizgi var gibi. Kullanan kişilerde bu şekilde mi? Bir de tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mıdır?
Tam burada boydan boya 1mm eninde hocam.Telefon ile çektiğimde gözükmüyor pek ve sadece beyaz tonlarda belirgin oluyor,servise mail attım cevap bekliyorum.Onun dışında ölü piksel ve ips glow sorunu görmedim.
Tam burada boydan boya 1mm eninde hocam. Telefon ile çektiğimde gözükmüyor pek ve sadece beyaz tonlarda belirgin oluyor, servise mail attım cevap bekliyorum. Onun dışında ölü piksel ve IPS glow sorunu görmedim.
Merhaba monitör bugün elime ulaştı fakat sol çerçevede 1mm kadar yukarıdan aşağıya bir sarı çizgi var gibi. Kullanan kişilerde bu şekilde mi? Bir de tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mıdır?