Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

İncelemenizi bekliyorum merakla.

Oynadığım oyunlar Cities Skylines tarzı oyunlar olunca IPS ile TN arasındaki farkı çok umursamıyorum. PUBG ve CS GO dışında oynamıyorum pek öyle TN panel gerektirecek oyunlar oynamıyorum. Açıkcası ekrana alttan bakınca üst kısmını görememek sinir bozucu bu yüzden TN panel asla almam deneyimlerim çok kötü hatta karşımda şu an 144HZ Asus VG248 var cidden tam karşıdan bakmayınca acayip sinir bozucu. IPS de renkler de bi farklı güzel. Özellikle grafik isteyen oyunlar oynanırsa iş görüyor. Onun dışında gördüğünüz anlatmak istediğiniz bi incelemeniz var mı XG2405 için?

Zaten ayni şeyler yazmışız ikimizde. Csgo ve pubg diyorsun da o oyunlar icin aliniyor zaten TN panel. Elinizin altinda zaten monitör varmis oyun icin tabiki ips alin. XG2405 yeni cikti yeni yeni alınmaya basladi forumda yakinda testler gelir diye bekliyorum. Ama sasirtcagini sanmiyorum övüldü cok.

Hayır benim değil monitör. Arkadaşımda kullanıyorum IPS almaya mecburum çünkü sadece PUBG CSGO oynamıyorum. Sırf bu oyunlarda uzman olsam belki TN panel monitör alırdım ama gerçekten saçmalık olur. Çünkü dizi,film,oyun,müzik,montaj,resim,video bir sürü şey yapıyorum ben bilgisayarda sadece PUBG ve CS GO değil hayatım. 2017 Ankara 3. ödülünü aldığımda 5MS 60HZ bir monitörle kazanmıştım ben yani çok dokunacağını sanmıyorum. Önemli olan IPS ve 144 HZ olması ve ne kadar verimli 1MS yakınında değer verdiği açıkcası. İnceleme fırsatı olanlar ayrıntılı yazarsa sevinirim. RGB konusuna da değinin lütfen. ELITE serisinde arkada RGB var diyorlardı. XG2405 de var mı acaba?
Şaşırtmaktan kastınız nedir bu arada? Yani söylenen özellikleri karşılar mı yoksa şaşırtmaz sadece kağıt üstünde değerler güzel kullanınca daha kötü şeklinde mi?

Ölü pikseli ışık sızması ghosting olayları gibi gibi anlamında dedim. Şaşırtacağını sanmıyorum yani sorun yaratmaz gibisinden dedim

Monitör 2 gün önce elime ulaştı ama anca bugün deneyebildim biraz. Ölü piksel yok. Işık sızması da sol altta köşede çok az var o da makul görülebilir sonuçta IPS panel. Sadece 1 ms moda aldığımda ekranın parlaklığı acayip kısılıyor ve işin ilginci oyunlarda fps artıyor bunu anlamlandıramadım. Ekran ile fps artmasının ne alakası olabilir.

XG2405 kullanıcısıyım. Işık sızması, ips glow yüzünden değişim isteyeceğim. Aklımda iade etmek var fakat 24 inch 144Hz olan monitörlerin hepsi aynı panda ips paneli kullanıyorlar. Yalnız ben 1ms mode ve aşırı tarama seçeneklerini aktif edemiyorum gri gözüküyor seçenekler. Çözümü nedir ?

RGB si yok bendeki xg2405 in, evet 1 ms mode parlaklığı 0 a indiriyor. banada ilginç geldi ama sanırım 1ms için fazla güç harcıyosa falan neden olmasın ?

RGB si yok bendeki xg2405 in, evet 1 ms mode parlaklığı 0 a indiriyor. banada ilginç geldi ama sanırım 1ms için fazla güç harcıyosa falan neden olmasın ?
1 MS ayarlarında bu olaylar her monitörde var. Renkler soluyor ışıklar kısılıyor gibi. Performansa abanıyor Bende AOC 24G2U aldım bakalım pazartesi salı gelir...

nerden aldınız, nerede stok var ki aldınız link pls

edit: itopya hariç çoğu yere stok gelmiş hemen denemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…